Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Real“ pasirašė ilgalaikę sutartį su „Wolves“ pražudžiusiu dominikiečiu

Madrido „Real“ ekipa pristatė pirmąjį naujoką. Oficialiai skelbiama, kad karališkasis klubas pasirašė trejų metų sutartį su Andresu Felizu.
Andresas Felizas
Andresas Felizas / FIBA

Praėjusį sezoną 26-erių 188 cm A.Felizas rungtyniavo Badalonos „Joventut“ ekipoje ir dominavo Europos taurėje: per 25 minutes fiksavo 13,5 taško, 4,4 atkovoto kamuolio, 4,4 rezultatyvaus perdavimo ir 17,9 naudingumo balo statistiką.

Pagal pastarąjį rodiklį gynėjas buvo vienuoliktas visoje Europos taurėje.

Ispanijos čempionate krepšininko rodikliai taip pat buvo puikūs. 27 minutės, 14,9 taško, 4,3 atkovoto kamuolio, 4,3 rezultatyvaus perdavimo ir 16,9 naudingumo balo.

Vieną geriausių sezono pasirodymų A.Felizas surengė Vilniuje prieš „Wolves Twinsbet“ ekipą, kuomet praėjusių metų gruodžio 20 dieną į vilkų krepšį įmetė 18 taškų, atkovojo 5 kamuolius, atliko 10 rezultatyvių perdavimų ir surinko 30 naudingumo balų. Tą mačą Badalonos ekipa laimėjo 94:79.

Puikiai A.Felizas pasirodė ir praėjusių metų pasaulio čempionate: atstovaudamas Dominikos Respublikai fiksavo 16 taškų, 4,6 atkovoto kamuolio ,4,8 rezultatyvaus perdavimo ir 22 naudingumo balų statistiką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito