Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 05

„Real“ strategas puikiai startavusiam „Žalgiriui“ negailėjo pagyrų

Vienu Eurolygos favoritų prieš sezono startą vadintas Madrido „Real“ kol kas stringa. Tuo tarpu penktadienį „karališkajam“ klubui pirštinę mesiantis Kauno „Žalgiris“ pirmosiomis savaitėmis rungtyniauja tarsi iš natų.

Madrido krepšininkus muštruojantis Pablo Laso įsitikinęs, kad penktadienį jo vyrams teks susikauti su labai pajėgiu priešininku.

„Žalgiriečiai sezono pradžioje žaidžia labai gerą krepšinį. Jie laimėjo visas rungtynes išvykose ir solidžiai žaidė namuose. Tai mums bus labai sunkus testas, bet aš tikiu savo komanda. Tikiu, kad būsime pasiruošę ir žaisime gerą krepšinį“, – prieš mačą kalbėjo „Real“ strategas.

Du sykius per šešis mačus laimėjęs ir vos penkioliktą vietą užimantis „Real“ Kaune šį kartą nesutiks pilnutėlės arenos, tačiau nuo to laimėti, anot P.Laso, bus ne ką lengviau.

„Bus sunkus mačas, kaip ir visada Kaune. Prieš mus bus stabilų krepšinį demonstruojantis ir labai kovingas varžovas. Jie susikuria geras situacijas ir puikiai pataiko“, – žalgiriečius gyrė P.Laso.

Panašiai mintis prieš išvyką į Kauną dėliojo ir komandos veteranas Sergio Llullas.

„Kaune laukia sunki dvikova, nes „Žalgiris“ yra labai stipri komanda, kuri puikiai pradėjo sezoną. Turime stabiliai žaisti visas 40 minučių“, – teigė gynėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas