Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 29

Rekordinėje minioje laimėjęs Š.Jasikevičius: „Turbūt geriausi sirgaliai pasaulyje“

Belgrado „Partizan“ sirgaliai vėl sausakimšai užpildė „Štark“ areną, dar sykį pagerindami Eurolygos sezono lankomumo rekordą – karštą dvikovą su „Barcelona“ stebėjo 20 041 sirgalius.

Tai šeštas rezultatas pagal lankomumą lygos istorijoje. Visi geresni lankomumo rodikliai taip pat priklauso šiam Serbijos klubui.

Nepaisant įspūdingo palaikymo, Šarūno Jasikevičiaus ir Roko Jokubaičio atstovaujamai „Barcelona“ ekipai pavyko išgyventi Belgrado pragare ir išsivežti svarbią pergalę – 89:80.

„Antroje rungtynių pusėje žengėme žingsnį į priekį. Leidome jiems pelnyti gal 30 taškų (35, – past.), kai pirmoje jie įmetė 44 (45, – past.). Manau, kad pakėlėme savo fiziškumo lygį, žaidėme tvirčiau, gerai reagavome į jų spurtus.

Dėl to ir sirgaliai nebebuvo toks svarbus faktorius, nes čia jie – labai triukšmingi. Tai labai gera pergalė mums“, – džiaugėsi Šaras.

„Atmosfera čia – magiška. Turbūt geriausi sirgaliai pasaulyje. 20 tūkstančių žmonių su tokiu palaikymu. Neįtikėtina ir kažkas ypatingo“, – „Partizan“ gerbėjams nusilenkė Š.Jasikevičius.

„Labai emocingos rungtynės. Kitokios čia tokioje atmosferoje ir negali būti. Didžiulė pergalė mums. Manau, žaidėme nuostabiai antroje rungtynių pusėje. Liko tik 3 rungtynės. Taigi labai svarbu, kad šias laimėjome žaisdami tikrai gerą krepšinį“, – treneriui pritarė 19 taškų pelnęs ir 27 naudingumo balus surinkęs Nikola Mirotičius.

„Džiaugiuosi, kad Eurolygoje žaidžia ir „Partizan“, ir „Crvena zvezda“. Mums reikia šių klubų, jų sirgalių ir palaikymo“, – pridūrė iš Juodkalnijos kilęs krepšininkas.

VIDEO: Barcelona stops Partizan in Belgrade! | Round 31, Highlights | Turkish Airlines EuroLeague

„Labai svarbu, kad dvigubą Eurolygos savaitę pradėjome pergale ir tai padarėme tokioje atmosferoje. Tai vieni geriausių sirgalių Eurolygoje. Mes ruošėmės žaidimui čia. Manau, atlikome tikrai gerą darbą“, – džiaugėsi ir naudingiausias nugalėtojų krepšininkas Nicolas Laprovittola, įmetęs 25 taškus (4/5 trit.), atlikęs 7 rezultatyvius perdavimus ir surinkęs 32 naudingumo balus.

Scanpix/BOZIC/BETAPHOTO/SIPA nuotr./Željko Obradovičius
Scanpix/BOZIC/BETAPHOTO/SIPA nuotr./Željko Obradovičius

„Mes atidavėme visas jėgas, bet šįkart to neužteko. „Barcelona“ sužaidė labai geras rungtynes. Jie turi labai daug kokybės ir žaidė kantriai puolime“, – svečius su pergale pasveikino Željko Obradovičius.

Iki reguliariojo Eurolygos sezono pabaigos liekant 3 turams „Barcelona“ (21-10) užima 3 vietą ir kvėpuoja į nugarą pirmaujantiems Pirėjo „Olympiakos“ bei Madrido „Real“ (po 21-9) klubams.

„Partizan“ (17-14) žengia septintas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas