Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 04

Revanšuotis sieksiantis Šaras: „Laukia vienos įdomiausių rungtynių“

2021-aisiais nepralaiminti „Barcelona“ šį vakarą sieks revanšo. Katalonijos sostinėje svečiuosis pagreitį pagavusi Stambulo „Anadolu Efes“ ekipa, kuriai Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai nusileido prieš pat Kalėdas.

„Barca“ 24-ojo turo susitikimą pasitiks nepralaimėjusi dešimties rungtynių iš eilės. Eurolygoje lyderiaujančių katalonų sėkminga serija išsitempė iki šešių pergalių, o Ispanijoje „Barcelona“ nepralaimi jau aštuonių mačų paeiliui.

Visgi „Anadolu Efes“ buvo viena paskutinių komandų, įveikusių katalonus. Gruodžio 22-ąją Shane'as Larkinas Stambule surengė 37 naudingumo balų šou, o turkai triumfavo 86:79.

Nuo tų rungtynių tarsi prasidėjo „Anadolu Efes“ atgimimas. Ergino Atamano komanda laimėjo penkerias iš pastarųjų septynerių rungtynių ir nors Eurolygoje dar rikiuojasi tik devintoje vietoje, akivaizdžiai pretenduoja į vietą ketvirtfinalyje.

„Laukia vienos įdomiausių rungtynių. „Efes“ yra ten, kur yra, bet tai ta pati komanda, kaip ir praėjusiais metais, su tuo pačiu treneriu ir sistema. Jie – viena geriausių Europos komandų, – varžovus gyrė Š.Jasikevičius. – Negalėsime nieko jiems dovanoti. Turėsime būti labai agresyvūs puolime.“

„Barcelona“ ir „Anadolu Efes“ rungtynės startuos 22 valandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas