Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 12 22

Rokas Jokubaitis: „Tai bene sunkiausias mano laikotarpis nuo atvykimo į Barseloną“

„Barcelona“ krepšininkai testuos Kauno „Žalgirio“ komandą penktadienio vakarą Nemuno salos arenoje. Ten ne vieną sezoną Kauno komandą yra džiuginęs Rokas Jokubaitis, šįkart atvykęs kaip „Barcelona“ žaidėjas.
Rokas Jokubaitis
Rokas Jokubaitis / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

Du pastaruoju metu Eurolygoje klimpstantys klubai susidurs „Žalgirio“ arenoje nuo 20 val. prasidėsiančiame mače.

Kauno „Žalgiris“ skaičiuoja keturis pralaimėjimus iš eilės, o „Barcelona“ yra patyrusi tris nesėkmes per keturis pastaruosius mačus.

„Barca“ vis dar laikosi aukštai Eurolygoje – trečioje vietoje, bet pasitaikė nesėkmių ir Ispanijos lygoje, kur Ispanijos čempionai smuktelėjo į ketvirtą poziciją.

Barselonos krepšininkai puikiai pradėjo sezoną, kai laimėjo 9 iš 10 pirmųjų oficialių rungtynių, bet dabar keliauja per ruožą, kuriame yra tik 2 pergalės per 7 mačus.

„Mes visi suprantame, kad esame sunkiame laikotarpyje, turbūt pačiame sunkiausiame nuo tada, kai atvykau į Barseloną, – Eurolygos svetainei sakė trečią sezoną Katalonijos ekipai atstovaujantis Rokas Jokubaitis. – Tačiau viskas, ką galime padaryti, tai likti kartu kaip žaidėjai ir trenerių štabas bei diskutuoti, ką galėtume pagerinti. Turime išlikti išvien, kad tobulėtume ir vėl iškovotume pergales.“

ZUMAPRESS.com nuotr./Rokas Jokubaitis
ZUMAPRESS.com nuotr./Rokas Jokubaitis

Tai bus išskirtinis mačas R.Jokubaičiui, kuris 2017-2019 m. atstovavo „Žalgirio“ dubleriams, o 2019-2021 metais – pagrindinei Kauno komandai.

„Tai – išskirtinės rungtynės. Kaip visada bus pilna arena, nes išpirkti visi bilietai, daug mano draugų ir šeimos bus ten. Bet mes atvažiavome į Kauną laimėti“, – sakė Eurolygoje šį sezoną po 4,9 taško ir 3,2 rezultatyvaus perdavimo renkantis 23 metų gynėjas.

ZUMAPRESS / Scanpix nuotr./Rogeris Grimau ir „Barcelona“
ZUMAPRESS / Scanpix nuotr./Rogeris Grimau ir „Barcelona“

„Barcelona“ atvyko į Kauną po pralaimėjimo antradienį Vokietijoje vienai Eurolygos autsaiderių Berlyno ALBA ekipai, bet treneris Rogeris Grimau stengėsi logiškai paaiškinti situaciją.

„Mes viską suprantame, bet negali visada būti savo žaidimo viršūnėje, kai toks sudėtingas tvarkaraštis, – Eurolyga citavo „Barcelona“ trenerį. – Turime sugrįžti prie pamatinių dalykų, atlikti paprastus veiksmus ir pabandyti laimėti porą artimiausių rungtynių.

Esame susitelkę savo darbui ir pasiruošę, bet kartais pasitaiko laikotarpių, kai nesurengiame pasirodymų, kaip iš mūsų tikimasi.“

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas