Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 11

Šaras jam atidarė duris, bet veteranas palikti „Barcos“ nenori: „Čia jaučiuosi gerai“

Victoro Clavero pavardės, kaip skelbia Ispanijos žiniasklaida, nėra Šarūno Jasikevičiaus ateities planuose, tačiau 32-jų puolėjas netrykšta noru palikti „Barcelona“ ekipą.
Victoras Claveras
Victoras Claveras / nuotr. „Getty Images"/euroleague.net

V.Clavero kontraktas dar galioja iki 2022-ųjų birželio, bet „Mundo Deportivo“ žurnalistas Jose Ignacio Huguet praneša, jog šio krepšininko Šaro schemose nėra.

„Pasirašiau sutartį, nes čia jaučiuosi gerai ir noriu išpildyti savo kontraktą. Tai nebuvo lengviausi metai man, noriu vėl tapti geriausia savo versija ir būti su šia komanda ja tampant“, – sakė „4 Cuartos“ laidoje apsilankęs V.Claveras.

Šis krepšininkas yra geras naujojo sporto direktoriaus Juano Carloso Navarro draugas, bet dar nekalbėjo apie savo ateitį su buvusiu komandos draugu.

„Navarro neseniai čia atvyko ir nemanau, kad dabar geriausias sezono metas apie tai kalbėti. Man nėra problemos kalbėtis apie tokius dalykus, tikiuosi, kad pabaigsime sezoną sėkmingai, tikiu, kad įvykdysime savo tikslus“, – kalbėjo krepšininkas.

V.Claveras su „Barca“ gegužės 28-30 dienomis Kelne Eurolygos finalo ketverte kausis dėl prestižinio Senojo žemyno trofėjaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas