Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 12 17

Šaras džiaugėsi išnešęs sveiką kailį iš Atėnų ir pasiuntė žinutę viešbutyje likusiam auklėtiniui

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ stipriai sumušta, sutvarstyta, tačiau vis tiek pergalingai žygiuoja Eurolygos turnyre. Ketvirtadienio vakarą traumų kamuojami katalonai 85:82 svečiuose pranoko Atėnų „Panathinaikos“ ir iškovojo jau aštuntąją pergalę šiame turnyre iš eilės.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Š.Jasikevičiaus komanda ir toliau lieka Eurolygos viršūnėje, o po mačo puikiai pažįstamuose Atėnuose treneris gyrė savo vyrus už kovingumą.

„Sveikinu savo žaidėjus ir mūsų sirgalius su pergale. Dar kartą manau, jog žaidėjai pademonstravo puikų charakterį. Gerai sureagavome po labai prastos gynybos pirmoje pusėje, kai leidome įmesti 49 taškus, leidome per daug prasiveržimų į dešinę, padarėme daug beprasmių pražangų. Tai nebuvo gerai, bet tai buvo tik pirmoji pusė. Išsikėlėme tikslą geriau gintis ir tai padarėme, trečiajame kėlinyje leidome PAO pelnyti tik 15 taškų. Akivaizdu, kad patiems pelnius 27 taškus, tai padėjo. Mums pavyko pakeisti rungtynių eigą. Pabaigoje turėjome būti šiek tiek protingesni. Taigi tai vienintelis minusas. Bet aš suprantu savo vaikinus. Tai buvo ilga kelionė ir visa kita. Esame atsidūrę labai sunkioje situacijoje“, – neslėpė treneris.

„Barca“ šiose rungtynėse vertėsi ne tik be traumuotų Nicko Calatheso, Cory Higginso ir Alexo Abrineso, bet ir be teigiamo koronaviruso testo rezultato sulaukusio Nigelo Hayeso-Daviso.

„Labiausiai man patiko, kad laimėjo charakteris. Be to, radome vaikinų, kurie pakeitė traumuotus žaidėjus. Arba vaikinas, kuris lieka viešbutyje Atėnuose ir švenčia savo gimtadienį vienas. Tikėkimės, kad Nigelas žiūri. Mano vaikinas. Tikėkimės, kad privertėme jį didžiuotis“, – į kameras savo auklėtiniui linkėjimus siuntė Šaras.

Treneris eilinį kartą nulenkė galvą ir prieš puikiai savo komandą palaikiusius PAO sirgalius.

„Norėčiau padėkoti jiems už tai, kad priėmė mane tokiu metu. Myliu juos lygiai taip pat, kaip ir jaučiu jų meilę. Tikiuosi, kad tai niekada nepasikeis“, – sentimentų savo buvusiam klubui neslėpė Š.Jasikevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas