Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 12 18

Šarui – gražūs „Fenerbahče“ kapitono žodžiai: sugrąžino džiaugsmą krepšiniu

Šarūnas Jasikevičius sėkmingai pradėjo savo karjeros etapą Turkijoje. Stambulo „Fenerbahče“ vairą perėmęs kaunietis iškovojo dvi pergales bei sulaukė gražių žodžių iš komandos kapitono.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Šaras naujoje komandoje debiutavo dar penktadienį, kai 86:74 įveikė „Monaco“ klubą Eurolygoje, o sekmadienį „Fenerbahče“ įtikinamai 99:71 sudorojo ir Ankaros „Turk Telekom“ klubą Turkijos lygoje.

Dimitrį Itoudį vyr. trenerio vietoje pakeitęs Šaras į Stambulą sugrąžino ne tik pergales, bet ir krepšinio džiaugsmą. Bent jau taip po antrųjų rungtynių kalbėjo „Fenerbahče“ kapitonas Melihas Mahmutoglu.

„Visi galėjo matyti, kad tie, kurie žaidė, aikštėje linksminosi. Galbūt buvome praradę tą džiaugsmą prieš tai. Bet šiandien, ypatingai su Šaru, mums buvo smagu“, – sakė turkas.

Jau trečiadienį „Fenerbahče“ namuose priims ir Kauno „Žalgirį“. Turkai bandys pratęsti pergalių seriją namuose – Eurolygoje jie yra laimėję jau šešis kartus iš eilės savų sirgalių akivaizdoje, o visus septynis pralaimėjimus patyrė išvykose.

„Galime sakyti, kad turėjome sudėtingą laikotarpį. Rungtynės nesiklostė taip, kaip norėtume, – apie etapą prieš Š.Jasikevičiaus atvykimą kalbėjo M.Mahmutoglu. – Bet dabar komanda išgyveno pokyčius ir tikiu, kad šis sezonas bus sėkmingas. Žinoma, nebus lengva nei treneriui, nei mums, bet visi šiandien pamatė, kaip smagiai jautėmės ant parketo, o tai yra dar svarbiau nei pergalė.“

Getty Images/Euroleague.net nuotr./Melih Mahmutoglu ir Dyshawnas Pierre'as
Getty Images/Euroleague.net nuotr./Melih Mahmutoglu ir Dyshawnas Pierre'as

Turkijos čempionate „Fenerbahče“ turi 9 pergales ir 3 pralaimėjimus bei dalinasi 2-4 vietas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas