Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 10 14

Sensacija Milane: didžiulę persvarą išbarsčiusi ALBA triumfavo po pratęsimo

Tikrą žvaigždyną subūrusi ir viena iš šio sezono Eurolygos favoričių vadinama Milano „Olimpia“ (1-1) patyrė netikėtą pralaimėjimą savo sirgalių akivaizdoje.
Johannesas Thiemannas
Johannesas Thiemannas / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

Ettore Messina auklėtiniai po pratęsimo 74:80 (12:26, 18:12, 21:22, 19:10, 4:10) turėjo pripažinti antrąją pergalę iš tiek pat galimų iškovojusios Berlyno ALBA (2-0) pranašumą.

Nuostabiai rungtynes pradėjusi ALBA pirmajame kėlinyje tiesiog nutildė „Mediolanum Forum“ areną Milane – dominavo 26:12.

Svečiai buvo atitrūkę ir dar didesniu skirtumu (33:16), bet „Olimpia“, šią vasarą subūrusi itin ambicingą sudėtį, grįžo į rungtynes.

Ketvirtajame kėlinyje dar 11 taškų deficitą turėję „dizaineriai“ (53:64) galiausiai išplėšė pratęsimą. Tai padarė kamuolį po netaiklaus komandos draugo metimo atkovojęs, pražangą išprovokavęs ir baudas sumetęs Kyle‘as Hinesas (70:70).

Per papildomą laiką ekipoms itin sunkiai sekėsi rinkti taškus, tačiau Tamiras Blattas tuomet dūrė du tritaškius, prieš tai buvo pataikęs vos vieną iš šešių, ir nukalė saldžią pergalę svečiams.

Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose žaidę T.Blattas ir Jaleenas Smithas pelnė po 13 taškų. Pirmasis dar pridėjo 9 rezultatyvius perdavimus ir 5 atkovotus kamuolius.

Dviženklį taškų skaičių ALBA ekipoje dar pelnė tik Yanni Wetzellas – 10.

„Olimpia“ ekipoje išsiskyrė Kevinas Pangosas su 16, Shavonas Shieldas su 15 (1/7 trit., 6 atk. kam.) ir K.Hinesas su 10 taškų.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas