Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 25

Sirgaliams prisistatė pirmasis K.Kemzūros pirkinys: „Nekantrauju atvykti į Pirėjų“

Kęstutis Kemzūra imasi pirmųjų pokyčių Pirėjo "Olympiakos" ekipoje. Legendinį Graikijos klubą papildys NBA patirties turintis 29-erių vidurio puolėjas Willie Reedas.
Willie Reedas
Willie Reedas / „Scanpix“/AP nuotr.

Nors klubas oficialaus pranešimo apie naujoką dar neišleido, tačiau NBA patirties turintis centras socialiniame tinkle Instagram sveikinosi su savo naujojo klubo sirgaliais.

„Nekantrauju atvykti į Pirėjų bei susitikti su sirgaliais, – sakė W.Reedas. – Ką tik pasirašiau kontraktą, nekantrauju atvykti ir žaisti prie nuostabių „Olympiakos“ sirgalių. Su šeima labai džiaugiamės šia galimybe, greitai susitiksime.“

Praeityje W.Reedas yra žaidęs „New Jersey Nets“, „Miami Heat“, „Los Angeles Clippers“ bei „Detroit Pistons“ komandose, o per 152 rungtynes NBA jis vidutiniškai rinko po 4,9 taško bei 3,8 atkovoto kamuolio.

Didžiąją dalį karjeros jis žaidė G lygoje, kurioje rungtyniavo ir praėjusį sezoną. Tai bus pirmoji aukštaūgio patirtis Senajame žemyne.

Spėjama, kad kontraktas sudarytas iki šio sezono pabaigos.

„Olympiakos“ klubas į avarinę situaciją pateko jau sezono pradžioje, kuomet po pirmųjų rungtynių Vilerbane buvo atsisveikinta su treneriu Davidu Blattu, o naujuoju strategu iki sezono galo paskirtas K.Kemzūra pareikalavo pokyčių sudėtyje. Pranešama, kad klubas leido pakeisti du žaidėjus.

Graikijos žiniasklaida neseniai skelbė, kad „Olympiakos“ artėja prie susitarimo su 34-erių veteranu Tayloru Rochestie, šį sezoną pradėjusiu Kinijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito