Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 24

Skandalą sukėlęs E.Messina atgailauja: „Aš pajuokavau“

Prisikalbėjęs Milano „Olimpia“ treneris Ettore Messina bando malšinti aistras. Į Serbiją nuvykęs specialistas paaiškino, kad kalbėdamas apie Belgrado „Crvena zvezda“ gynėją jis tik pajuokavo.
Ettore Messina
Ettore Messina / Scanpix/IPA/SIPA nuotr.

Prieš kelias savaites Italijos žiniasklaidoje pasirodžiusi citata sukėlė skandalą Europos krepšinyje.

Kalbėdamas su „Il Foglio“ ir „Corriere della Sera“ E.Messina pareiškė, kad Shabazzas Napieras, kuris vasarą iš Milano persikraustė į Belgradą, gailisi šio sprendimo ir „siuntinėja žinutes buvusiems komandos draugams sakydamas, kad nori sugrįžti“.

ZUMAPRESS / Scanpix nuotr./Shabazzas Napieras
ZUMAPRESS / Scanpix nuotr./Shabazzas Napieras

Ši citata iššaukė nepasitenkinimą Serbijoje, o į situaciją sureagavo ir pats „Crvena zvezda“ šį sezoną atstovaujantis Sh.Napieras, paaiškinęs situaciją instagrame.

„Tavo komanda nepradėjo sezono taip, kaip norėtum, bet nustok priežastimi laikyti mane. Aš tvarkausi su savo problemomis, bet esu laimingas „Crvena zvezda“ komandoje ir žaisiu geriau. Kalbi apie žaidėją, kuris nebėra tavo komandos dalis. Nustok meluoti savo sirgaliams bandydamas glaistyti situaciją“, – rašė Sh.Napieras.

Dabar Milano komanda ir E.Messina atvyko į Belgradą, kur šįvakar „Olimpia“ žais prieš „Crvena zvezda“, o prieš rungtynes italų specialistas išgirdo nemalonių klausimų iš Serbijos žiniasklaidos.

„Aš pajuokavau, kad Shabazzas dabar turbūt norėtų būti su mumis, – aiškinosi E.Messina. – Žurnalistas paviešino tai kaip teiginį. Jeigu pastebėjote, po kilusio skandalo žurnalistas į jį nesureagavo, o tai daug pasako. Ne, tai pasako viską.“

Keturiskart Eurolygos čempionas pridūrė ir tai, kad ši situacija jį sutrikdė bei išreiškė pagarbą apšnekėtam žaidėjui.

„Jaučiu didžiulę pagarbą Shabazzui. Jis atvyko į Milaną, žaidė labai gerai, o mes laimėjome titulą prieš tokią gerą komandą kaip „Virtus“. Žinoma, norėjome, kad jis liktų ir buvome liūdni, kad negalėjome jo išlaikyti, bet toks gyvenimas. Jis norėjo išvykti į „Crvena zvezda“, o mes linkime jam geriausio. Labai atsiprašau už tai, kas nutiko. Bet pakartosiu, labai įdomu, kad žurnalistas nesureagavo į mano žodžius. Juk jie dažniausiai kalba paskutiniai...“, – kalbėjo E.Messina.

Sh.Napieras dėl traumos šiuo metu nerungtyniauja, o iki jos per aštuonis mačus vidutiniškai rinko po 10,9 taško ir 2,6 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas