Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 23

Stambule paliktas Th.Heurtelis žada imtis teisinių veiksmų prieš „Barceloną“

„Barcelona“ klubą apgauti bandžiusiam Thomasui Heurteliui antradienį po rungtynių teko likti Stambule. Prancūzui nebuvo leista įsėsti į namo besiruošiantį komandos lėktuvą, o įžaidėjas prieš Katalonijos klubą gali imtis teisinių veiksmų, skelbia Ispanijos dienraštis „Mundo Deportivo“.

Šarūno Jasikevičiaus diriguojama „Barcelona“ antradienį išvykoje pralaimėjo Shane'o Larkino vedamai Stambulo „Anadolu Efes“, tačiau įdomiausi dalykai vyko už aikštelės ribų.

Thomasas Heurtelis jau buvo susitaręs su Katalonijos klubu dėl sutarties nutraukimo kompensacijos dydžio (1,2 mln. eurų) ir turėjo persikelti į Stambulo „Fenerbahče“ ekipą, bet paaiškėjo, jog jo karjera krypsta į kitą Ispanijos komandą.

Šarui neįtikęs 31-erių gynėjas už akių tariasi su amžina „Barcelona“ priešininke Madrido „Real“, o tai Katalonijoje prilyginama išdavystei.

Skelbiama, kad žaidėjas jau yra su karališkuoju klubu sutaręs dėl kontrakto detalių. Per likusį šio sezono pusmetį jis Madride turėjo uždirbti 500 tūkst. eurų, o sutartis galiotų iki 2023-iųjų vasaros.

Tai sužinojusi „Barcelona“ ne tik įšaldė Th.Heurtelio sutarties nutraukimo procedūrą bei šio žaidėjo įpėdiniu turėjusio tapti Leo Westermanno įsigijimą, bet ir neleido komandą apgavusiam prancūzui įlipti į lėktuvą.

Situaciją komplikuoja tai, jog Th.Heurtelio šeima yra likusi Barselonoje, o tokia klubo bausmė COVID-19 pandemijos fone gali turėti rimtų pasekmių, dėl kurių krepšininkas planuoja imtis teisinių veiksmų.

„Mundo Deportivo“ šaltiniai praneša, jog šią situaciją tirti pradėjo Eurolygos žaidėjų asociacija.

Palaikymą Stambule paliktam krepšininkui socialiame tinkle „Twitter“ išreiškė Ispanijos ir ACB žaidėjų asociacijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas