Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 02 26

Su M.Grigoniu rungtyniaujantis kartvelas išreiškė palaikymą Ukrainai: „Išlik stipri!“

Maskvos CSKA klube kartu su lietuviu Mariumi Grigoniu rungtyniaujantis kartvelas Tornike Šengelija prisidėjo prie palaikymo Ukrainai, kuriai tenka kęsti ketvirtadienį prasidėjusią Rusijos invaziją.
Tornikė Šengelija
Tornikė Šengelija / FIBA

Vienas geriausių Sakartvelo krepšininkų savo feisbuko puslapyje atsinaujino profilio nuotrauką, kurią šiuo metu puošia Ukrainos vėliava.

T.Šengelija po nuotrauka pridėjo komentarą: „Mūsų maldos – su Ukraina! Išlik stipri“.

„Toko“ pravardę turintis sunkiojo krašto puolėjas Rusijos sostinėje rungtyniauja nuo 2020 metų.

Priminsime, kad penktadienį skubiai sušauktame Eurolygos susirinkime Rusijos krepšinio klubams ir toliau buvo leista varžytis šiose pirmenybėse, tik namų rungtynes jiems teks žaisti kitose valstybėse.

Kauno „Žalgiris“ ketvirtadienį buvo pirmasis, kuris nelaukdamas bendro Eurolygos sprendimo, pranešė nevyksiantis į Rusiją žaisti su Maskvos CSKA ir Sankt Peterburgo „Zenit“ klubais.

Šią poziciją klubo direktorius Paulius Motiejūnas pakartojo ir penktadienio vakarą, dar kartą akcentuodamas, jog „Žalgiris“ su rusų komandomis apskritai nežais.

„Kaip ir sakėme vakar, mūsų vertybės nesikeičia – mes nenorime žaisti su karinę agresiją vykdančios šalies klubais ir tokią poziciją siūlėme priimti Eurolygai ir jos klubams. Visgi lyga ir kiti klubai linko į sklandų sezono užbaigimą“, – žalgiris.lt sakė P.Motiejūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas