Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 11 09

TJ Parkeris apie akistatą su „Žalgiriu“: „Absoliučiai privalome laimėti“

Po tris kartus laimėję ir pralaimėję Eurolygos sezono starte, Vilerbano ASVEL ir Kauno „Žalgirio“ klubai surems ietis ketvirtadienio vakarą, siekdami pakreipti savo laimėtų ir pralaimėtų rungtynių balansą į teigiamą pusę. Prieš susitikimą prancūzų strategas TJ Parkeris užsiminė, kad būsimą mačą jo komandai laimėti privalu.
TJ Parkeris
TJ Parkeris / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Prancūzijos čempionai sezoną pradėjo nugalėdami „Valencia“, Vitorijos „Baskonia“ ir Bolonijos „Virtus“, o nusileisdami Milano „Olimpia“, Stambulo „Fenerbahče“ ir Tel Avivo „Maccabi“.

Kuklų biudžetą Eurolygos mastais surinkusi Tony Parkerio valdoma ekipa prieš sezoną buvo priskiriama prie turnyro autsaiderių, bet apetitas kyla bevalgant ir Vilerbano klubo strategas prieš susitikimą su „Žalgiriu“ kalba, jog šias rungtynes jo vyrams laimėti privalu.

„Žalgiris“ yra gera komanda, žaidžianti puikų krepšinį. Jie aukšti, stiprūs ir solidūs abejose aikštės pusėje, – pagyras kauniečiams žarstė TJ Parkeris. – Turėsime kontroliuoti atkovotus kamuolius. Eurolygoje nebūna lengvų rungtynių, bet žaisime namuose ir turėsime užduoti ritmą. Tai rungtynės, kurias absoliučiai privalome laimėti, jei norime žvelgti aukštyn. Po rungtynių turėsime laiko atsigauti, tad rytoj turime atiduoti viską, ką galime.“

Apie pergalės siekį prieš „Žalgirį“ kalbėjo ir vyriausias komandos žaidėjas, 36-erių Charles'is Kahudi.

„Tai rungtynės, kurias galime laimėti, kaip ir visos namų rungtynės. Ypač tokiu atveju, kai priskiriame save tai pačiai kategorijai kaip „Žalgiris“, tad norime juos aplenkti. Po chaotiškos sezono pradžios būtų labai puiku nusiteikti pozityviau. Einame teisinga kryptimi, turime išteklių pergalei, bet turėsime stipriai pasistengti“, – sakė prancūzas.

ASVEL ir „Žalgirio“ rungtynės ketvirtadienį prasidės 22 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas