Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 10 15

Tvirtas lyderiu tapusio I.Brazdeikio pažadas: „Pamatysite geresnį „Žalgirį“

Iš NBA į Eurolygą persikraustęs Ignas Brazdeikis sužaidė geriausias savo rungtynes stipriausiame Europos krepšinio klubų turnyre.
Ignas Brazdeikis
Ignas Brazdeikis / zalgiris.lt/„Twitter“ nuotr.

Kauno „Žalgirio“ naujokas pelnė 21 tašką (7/10 dvit., 1/5 trit., 4/5 baud.) per 25 minutes, sugriebė 4 kamuolius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Kai Pirėjo „Olympiakos“ gynyba surakindavo „Žalgirio“ puolimą Iggy dažnai vienas imdavosi iniciatyvos ir išlaikė Kauno klubą kovoje, nors Kazio Maksvyčio auklėtiniai galiausiai ir nusileido varžovams 80:90.

„Žaidėme kietai. Varžovai tiesiog geriau išnaudojo savo progas. Manau, pabaigoje padarėme klaidų ir puolime, ir gynyboje. Todėl ir pralaimėjome“, – teigė „Žalgirio“ naujokas.

VIDEO: I.Brazdeikis: „Rungtynių pabaigoje pridarėme klaidų“

„Olympiakos“ mėgsta bėgti į greitas atakas. Mes metėme keletą prastų metimų puolime, o tai leido jiems atsikovoti kamuolius ir skuosti į puolimą. Dažnai pažeidėme taisykles ir tai leido jiems mesti baudas. Jie prisirinko daug lengvų taškų“, – tęsė I.Brazdeikis.

Daugiausia problemų „Žalgiriui“ pridarė Saša Vezenkovas. Bulgaras pelnė 23 taškus, sugriebė 14 kamuolių (karjeros rekordas) ir surinko net 37 naudingumo balus.

„Jis kietas vyrukas. Turėjome tris skirtingas gynybos sistemas prieš jį. Tiesiog neįvykdėme žaidimo plano“, – teigė I.Brazdeikis.

„Manau, kad pabaigoje mums tiesiog pritrūko geresnio išpildymo. Padarėme per daug neišprovokuotų klaidų. Turime tai pataisyti. Išanalizuosime šias rungtynes, pasimokysime ir būsime geresni. Pamatysite geresnį „Žalgirį“, – žadėjo Iggy.

VIDEO: Olympiacos - Zalgiris | Game Highlights | 2022.10.14

„Manau, aš pats irgi su kiekviena diena vis geriau jaučiuosi europietiškame krepšinyje. Prisitaikau. Svarbiausia – mokytis ir rasti momentus, kai galiu atakuoti arba perduoti kamuolį“, – tęsė puolėjas.

„Buvo įdomios rungtynės (tuščioje arenoje). Visi buvo susikaupę, niekas nekreipė dėmesio į žiūrovus, nes jų nebuvo. Keista girdėti, ką visi kalba“, – teigė I.Brazdeikis.

„Žalgiris“ sezoną Eurolygoje pradėjo dviem išvykomis ir dviem pralaimėjimais, bet dabar sugrįžta į Kauną ir kitą savaitę namie priims Bolonijos „Virtus“ (antradienį) bei Šarūno Jasikevičiaus „Barcelona“ (ketvirtadienį).

„Manau, kad mes tobulėjame. Esame nauja komanda. Pratinamės vieni prie kitų, savo rolių. Po truputį tobulėjame ir, manau, esame dar toli nuo geriausio savo krepšinio“, – viltingai pokalbį užbaigė I.Brazdeikis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas