Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 28

„urBONUSas“: „Žalgirio“ sensacijos medžioklė, D.Adomaičio saugumas ir D.Sabonio milijonai

Vilniaus „Rytas“ pasitinka išgyvenimo rungtynes Europos taurėje, o Kauno „Žalgiris“ pradeda įdomią dvigubą savaitę Eurolygoje. Domantas Sabonis džiaugiasi rekordine NBA sutartimi Lietuvoje istorijoje, bet kodėl dar labiau džiaugiasi „Indiana Pacers“? Aktualijų aptarimas – 15min krepšinio podkaste „urBONUSas“.
Ar D.Adomaitis turėtų prisiimti atsakomybę už „Ryto“ pralaimėjimus Europos taurėje?
Ar D.Adomaitis turėtų prisiimti atsakomybę už „Ryto“ pralaimėjimus Europos taurėje? / 15min nuotr.

Ar Dainiaus Adomaičio kėdė „Ryte“ jau karšta?

Kodėl tai geriausias metas „Žalgiriui“ nugalėti Stambulo „Fenerbahče“?

Ar Domantas Sabonis galėjo išpešti daugiau nei 77 milijonus iš „Pacers“?

Krepšinio podkaste „urBONUSas“ – Eurolyga.lt redaktoriaus Donato Urbono ir Eurolyga.lt žurnalisto Roko Pakėno diskusija.

„urBONUSas“ apie: kas labiau laimėjo su 77 milijonų kontraktu – D.Sabonis ar „Pacers“ (01:00); pozityvius „Žalgirio“ postūmius Eurolygos starte (12:00); Th.Walkupo potencialą didesniuose Eurolygos klubuose (16:00); dar pasimetusį J.Landale'ą (22:00); būtiną tašką „Žalgiriui“ (24:00); „Zenit“ problemas (28:00); kodėl „Žalgiriui“ dabar geriausias metas įveikti „Fenerbahče“ (31:00); „Ryto“ gyvenk arba mirk rungtynes (42:00); ar D.Adomaičio kėdė Vilniuje tapo karšta? (55:00); įsisenėjusią „Ryto“ problemą (1:00:00); M.Kuzminsko ir K.Kemzūros rūpesčius Graikijoje (1:05:00).

Podkasto „urBONUSas“ taip pat ieškokite portale 15min ir 24sek, 15min audioprogramėlėje 15min Klausyk, kitose platformose „Podbean“, „SoundCloud“, „Spotify“.

15min pristatė pirmąją mobiliąją programėlę Lietuvoje, skirtą tik lietuviškam informaciniam ir pramoginiam audioturiniui. Programėlę 15min Klausyk jau galima nemokamai parsisiųsti iš „Google Play“ ir „App Store“ parduotuvių.

Norintys pasiklausyti įdomiausių 15min straipsnių, dienos naujienų ar podkastų, vadinamųjų tinklalaidžių, savo kompiuteriuose tai gali padaryti įvedę adresą www.15min.lt/klausyk.

Klausykite „urBONUSo“ kiekvieną savaitę. Šiame krepšinio podkaste girdėsite išsamius žurnalisto Donato Urbono pokalbius su savo sričių profesionalais, artimiau susipažinsite su spalvingomis krepšinio asmenybėmis ir jų darbo užkulisiais, klausysite diskusijų apie aktualiausius įvykius krepšinio pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito