Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Valencia“ vietoje „Žalgirio“ pasirinkęs K.Pangosas: „Tai buvo protingiausias ėjimas“

Kauno „Žalgirio“ kelyje – „Valencia“ komanda, prie kurios praėjusią savaitę prisijungė ir Lietuvos čempionų radare buvęs Kevinas Pangosas.
Kevinas Pangosas
Kevinas Pangosas / BC „Valencia“
Antradienį | Eurolyga | „Valencia“ – „Žalgiris“ | 21:30 | Valensija

Pirmąjį tarpusavio mačą Nemuno saloje „Valencia“ laimėjo 87:72.

Alexo Mumbru auklėtiniai po 19 rungtynių Eurolygoje dalijasi 8-11 pozicijomis su „Monaco“, Belgrado „Partizan“ ir Vitorijos „Baskonia“ ekipomis (po 10 pergalių ir 9 pralaimėjimus).

Jau antradienio akistatoje su Kauno „Žalgiriu“ debiutuoti turėtų ir Lietuvos flagmaną dominęs Kevinas Pangosas, galiausiai sukirtęs rankomis su „Valencia“ klubu.

„Tai buvo protingiausias ėjimas man, – sakė K.Pangosas. – Daugybę kartų teko žaisti prieš „Valencia“, tad žinau šio klubo dydį. Stebėjau šią komandą ir šįmet, mačiau, kaip ji kovoja, o tai man irgi yra svarbu. Galvoju, kad laukia smagus laikas. Tai man šiuo metu yra svarbiausia. „Valencia“ susidomėjimą rodė ne pirmus metus, tad su šia sutartimi šis ratas pagaliau užsidarė.“

30-metis įžaidėjas trenerio Ettore Messinos sprendimus du mėnesius buvo atribotas nuo Milano „Olimpia“ klubo, o praėjusį sekmadienį jau debiutavo ACB pirmenybėse.

K.Pangosas per 14 minučių pelnė 5 taškus (1/5 dvit., 1/2 trit.), atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir surinko 3 naudingumo balus, o „Valencia“ rezultatu 79:86 krito prieš Las Palmo „Gran Canaria“.

„Pastaruosius du mėnesius neturėjau komandinių treniruočių su kontaktu, situacija nėra lengva, bet turiu koncentruotis ties tuo, ką galiu kontroliuoti. Per šiuos du mėnesius bandžiau iš visų jėgų palaikyti sportinę formą. Sprendimus priiminės treneris, o aš darysiu viską, ką galiu, kad kuo greičiau įsiliečiau į komandą. Nemanau, kad tai užtruks“, – sakė K.Pangosas.

ZUMAPRESS / Scanpix nuotr./Kevinas Pangosas
ZUMAPRESS / Scanpix nuotr./Kevinas Pangosas

„Valencia“ klube K.Pangosas vėl sutiko Brandoną Daviesą, su kuriuo žaidė ir Kauno „Žalgiryje“, „Barcelona“ ir Milano „Olimpia“ ekipose.

„Brandono buvimas klube – viena priežasčių, kodėl ir aš atvykau čia. Jis man papasakojo viską apie klubą, miestą. Žinoma, argumentų prisijungti prie „Valencia“ buvo daugiau. Ačiū visiems už šiltą priėmimą, nuo pat atvykimo Valensijoje jaučiuosi tarsi namuose. Perėjimas užtruko ir buvo komplikuotas, bet galiausiai esu labai laimingas“, – sakė K.Pangosas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas