Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 24

Vasaros darbus prisiminęs E.Messina: „Norėjau tik S.Rodriguezo“

Milanas vasarą drebino žaidėjų rinką, o didžiausiu pirkiniu tapo Sergio Rodriguezas, dukart Eurolygos čempionas bei 2014-ųjų metų naudingiausias žaidėjas, kuris sutiko prisijungti prie ambicingus tikslus keliančios Milano „Olimpia“ ekipos.
Sergio Rodriguezas
Sergio Rodriguezas / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

33-ejų ispanas į madų sostinę persikėlė po įspūdingo praėjusio sezono, kuomet su Maskvos CSKA triumfavo Eurolygoje. Tai vienas iš aštuonių „Olimpia“ naujokų, kuris po aštuonerių metų pertraukos suvienijo jėgas su charizmatiškuoju treneriu Ettore Messina.

„Mes kartu dirbome Madride, – prisiminė S.Rodriguezas. – Tai buvo antrasis Ettores sezonas Madride, o aš buvau tik sugrįžęs iš NBA. Buvau labai jaunas, man tuomet buvo 24-eri, mačiau, kaip jis dirba ir koks geras treneris yra.“

„Aš norėjau tik Sergio Rodriguezo. Taškas, – juokdamasis sakė E.Messina. – Norėčiau panaudoti žodį iliuzija, kuris ispanų kalboje labiau reiškia „galimybę svajoti“. Tai galimybė galvoti, galimybė žiūrėti pozityviai į laukiančius iššūkius ir nebijoti jų.“

VIDEO: Focus on: Sergio Rodriguez, AX Armani Exchange Milan

S.Rodriguezas pradeda 10-ąjį sezoną Eurolygoje bei vaidina bene svarbiausią vaidmenį E.Messinos vadovaujamoje komandoje. Tiek aikštelėje, tiek už jos ribų. „El Chacho“ pravardę turintis atakų organizatorius stipriai prisidėjo prie to, kad Milano ekipa antrajame ture pranoktų Kauno „Žalgirį“.

„Pirmiausia, tai nuostabi asmenybė, o po to – puikus Eurolygos žaidėjas, galime sakyti, kad šio turnyro legenda. Jis laimėjo praktiškai viską, turi daug patirties ir mums bus labai naudingas. Jis aikštelėje yra kaip treneris, kaip trenerio asistentas“, – komandos naujoką įvertino Nemanja Nedovičius.

„Olimpia“ šį šimtmetį tik kartą pasiekė Eurolygos atkrintamąsias. Ar atakų organizatorius iš Ispanijos prikels legendinį Italijos klubą didžiosioms pergalėms?

„Situacija Milane reikalauja daug darbo, bet toks yra mūsų tikslas, mes kausimės dėl jo“, – teigė S.Rodriguezas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito