Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 30

Viskas aiškiau – ispanai skelbia, kokią sumą „Barcelona“ pasiūlė N.Mirotičiui

Ispanijos žiniasklaida dūzgia po iš NBA atskriejusių žinių, kad Nikola Mirotičius yra labai arti susitarimo su „Barcelona“ klubu.
Nikola Mirotičius
Nikola Mirotičius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pirmasis tai paskelbė „Athletic“ apžvalgininkas Shams Charania, tačiau Ispanijoje naujiena susilaukė skirtingo atgarsio.

Sporto žiniasklaidos gigantas „Marca“ abejoja amerikiečių šaltiniais ir teigia, kad žaidėjo aplinkos žmonės tvirtina, kad susitarimas su katalonais nėra pasiektas.

Tačiau Madrido sporto dienraštis AS skelbia, kad N.Mirotičius iš tiesų yra labai arti persikėlimo į Kataloniją ir pateikia skaičius.

Anot jų, N.Mirotičiui „Barcelona“ per šešerius metus pasiūlė sumokėti 70 mln. eurų su mokesčiais. Per metus į rankas apytikriai krepšininkas gautų apie 6-7 mln. eurų.

Vėliau buvo patikslinta, kad N.Mirotičius su „Barcelona“ pasirašys ne šešerių, o ketverių metų kontraktą, bet kontrakto suma kol kas neatskleidžiama.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Nikola Mirotičius
AFP/„Scanpix“ nuotr./Nikola Mirotičius

NBA puolėju labiausiai domėjosi „Utah Jazz“ klubas, kuris pasiūlė trejų metų 50 mln. JAV dolerių kontraktą.

Ispanijoje akcentuojamas ir faktas, N.Mirotičius gali persikelti į aršiausių Madrido „Real“ varžovų gretas. Būtent Madride juodkalnietis žaidė prieš persikeldamas už Atlanto. Tiesa, „Real“ klubui teisės į krepšininką priklausė tik iki 2017 metų ir „Barcelona“ tuo pasinaudojo.

„Barcelona“ kitą sezoną yra rimtai pasiryžusi šturmuoti Eurolygą. Klubas jau pasikvietė žalgirietį Brandoną Daviesą ir Cory Higginsą iš Maskvos CSKA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento