Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žalgirio“ apvogtas E.Messina – sukrėstas: „Kaip mes galime atsigauti psichologiškai?“

Milano „Olimpia“ mače su Kauno „Žalgiriu“ viską turėjo savo rankose. Italai trečiajame kėlinyje turėjo 27 taškų pranašumą (62:35), tačiau nuo tos minutės jų garvežys sustojo visiškai. Svečiai iš Kauno surengė fantastišką atkarpą 50:20 ir tiesiog apvogė Ettore Messiną su visa Milano ekipa (85:82).

Po mačo E.Messina sunkiai rinko žodžius.

„Nuoširdžiai, mes tiesiog turime atsiprašyti dėl šio pralaimėjimo. Mes turime būti nuoširdūs ir atsiprašyti dėl šio siaubingo pasirodymo per paskutines 15 minučių. Kažkoks absurdas. „Žalgiris“ tikėjo savimi ir to nusipelnė. Turime nuleisti galvas ir toliau dirbti“, – sakė krepšinio profesoriumi vadinamas italas.

VIDEO: Nuo -27 iki +3: neįtikėtinas „Žalgirio“ sugrįžimas Milane

„Žalgirio“ sugrįžimas – antras didžiausias per visą Eurolygos istoriją, kuomet buvo pradėta fiksuoti mačo eiga (2007 metais). 2012 metais iš 28 taškų deficito Kęstučio Kemzūros treniruojama Gdynės „Asseco Prokom“, kuri nukovė Sienos „Montepaschi“.

Po mačo E.Messina įvardijo palūžimo priežastis ir nežinojo, kaip po tokio niukso reikės atgaivinti komandą.

„Pirmos 25 minutės turbūt buvo geriausios šiais metais, ypač gynyboje. Vienu metu kažkas sulūžo, nustojome gintis ir judinti kamuolį. Tiesiog vėl tapome niekuo. Kaip mes galime atsigauti psichologiškai? Nežinau, ką atsakyti. Turime dar kartą pažiūrėti rungtynes, kad suprastume, kas įvyko, pažiūrėti į veidrodį ir suprasti, ką padarėme blogai“, – sakė treneris.

VIDEO: Pamatykite istoriją: žalgiriečių emocijos iškovojus stebuklingą pergalę Eurolygoje

Apvogęs italus, „Žalgiris“ iškovojo penktąją pergalę iš eilės prieš Milano klubą. Paskutinį kartą „Olimpia“ kauniečius sugebėjo įveikti tik 2022-ųjų vasarį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito