Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 11 05

„Žalgirio“ koncertas, pranokęs Dua Lipą: pažymiai žaidėjams ir treneriui

Į gilią duobę rungtynių pradžioje kritęs, bet iš jos išlipęs ir Berlyno ALBA krepšininkus 88:81 pranokęs, Kauno „Žalgiris“ nusipelnė geriausių žodžių už pademonstruotą kovingumą. 15min portale – komentatoriaus Ryčio Vyšniausko pažymiai „Žalgirio“ žaidėjams ir treneriui Kaziui Maksvyčiui.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Kaip tu išskautinsi širdį“, – „Pikenrolo“ laidoje sakė Linas Kleiza ir tai buvo žodžiai, idealiai tinkantys tam, kas vyko ketvirtajame kėlinyje rungtynėse su ALBA. Trečiajame kėlinyje „Žalgirį“ traukė Rolando Šmito kovingumas, o nuo ketvirtojo prasidėjo Keenano Evanso koncertas.

„Žalgirio arenoje“ ne taip seniai koncertavo pasaulinio garso atlikėja Dua Lipa, bet čia, prie K.Evanso pridėjus ir Edgaro Ulanovo metimus, koncertas tikrai nebuvo prastesnis.

„Žalgirio“ ketvirtasis kėlinys netelpa į jokius logikos ir analitikos rėmus. Nepaisant to, išlieka nesmagi tendencija, kad Kauno komanda gana stipriai pralaimi rungtynių pradžias, o šįkart buvo prieita net iki -20.

#2 Keenanas Evansas – 7

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Rungtynių akimirka
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Rungtynių akimirka
15 tšk. (5/8 trit.), 4 rez. perd., 4 atk.k., 3 kl., 27 min.

Ilgą laiką K.Evansas buvo blankus ir nepakankamai agresyvus. Savo pirmuosius taškus jis pelnė sudėtingu tritaškiu trečiojo kėlinio pabaigoje ir, pasirodo, amerikiečiui tik tiek tereikėjo. Manau, jis yra pagrindinis „Žalgirio“ sugrįžimo kūrėjas, nors, vertinant visas sužaistas minutes, tai nebuvo ypatingai geros K.Evanso rungtynės.

#4 Lukas Lekavičius – 5

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Rungtynių akimirka
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Rungtynių akimirka
4 tšk. (2/4 dvit.), 3 rez. perd., 1 kl., 13 min.

L.Lekavičiaus 4 taškai antrojo kėlinio pabaigoje buvo pakankamai svarbūs. Jie leido „Žalgiriui“ išeiti į pertrauką su ne tokiu baisiu 12 taškų atsilikimu. Po pertraukos L.Lekavičius gana sėkmingai atliko savo užduotį duoti poilsio K.Evansui. Žinoma, L.Lekavičiui buvo gana sunku gintis prieš aukštą įžaidėją Jaleeną Smithą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas