Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 01 10

„Žalgirio“ naujokus pagyręs S.Scariolo: „Viena geriausių organizacijų visoje Eurolygoje“

Antrąjį Eurolygos ratą Kauno „Žalgiris“ pradės rungtynėmis Bolonijoje prieš „Virtus“, kurią namuose ketvirtajame ture po Igno Brazdeikio šou dvikovos pabaigoje įveikė 68:65.
Sergio Scariolo
Sergio Scariolo / Scanpix/Karolio Kavolėlio/KKF nuotr.

Keturias pergales per pastarąsias penkerias rungtynes iškovojusi Bolonijos „Virtus“ (8-9) prie Kauno „Žalgirio“ (9-8) priartėjo per vieną laimėjimą

Antradienio vakarą Italijoje turėtų debiutuoti ir naujieji du Kazio Maksvyčio auklėtiniai – Isaiah Tayloras ir Achille Polonara, pakeitę sunkias traumas patyrusius Keenaną Evansą ir Tylerį Cavanaugh.

„Pastaraisiais metais „Žalgiris“ yra viena geriausių organizacijų Eurolygoje, – rungtynių išvakarėse kalbėjo „Virtus“ vyriausiasis treneris Sergio Scariolo. – Prieš pasibaigiant perėjimų langui, jie įsigijo porą puikių žaidėjų. „Žalgiris“ yra nuostabi komanda, kurią sunku įveikti dėl jos fiziškumo ir energijos. Jie yra labai solidūs gynyboje, o puolime krepšį atakuoja remdamiesi keliais žaidėjais. Galvoju, kad esminis šio mačo akcentas bus atkovoti kamuoliai.“

Mintimis prieš būsimą mačą pasidalijo ir naudingiausias „Virtus“ žaidėjas (vid. 10,3 naud. bal.) Semi Ojeleye.

„Kauno „Žalgiris“ yra labai gera ir fiziška komanda. Jei norime su jais varžytis, turėsime nuosekliai žaisti visas 40 minučių. Mes norime sukurti gerą reginį ir sirgaliams, kurie ateis mūsų palaikyti. Turėsime būti susikoncentravę, aikštelėje palikti širdį, o kas iš to gausis, taip ir bus“, – teigė 28-erių krepšininkas.

Rungtynių tarp „Virtus“ ir „Žalgirio“ pradžia – antradienį 21.30 valandą Lietuvos laiku Bolonijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas