Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 17

„Žalgirio“ treneris Aleksandras Trifunovičius: „Maccabi“ – viena stipriausių Europos komandų, tačiau mus tai tik dar labiau motyvuoja

Ketvirtadienį Kauno „Žalgiris“ namie žais pirmąsias Eurolygos „Top 16“ etapo rungtynes su galingu varžovu – Tel Avivo „Maccabi“ (Izraelis), kurį treniruoja vienas geriausių Europos trenerių Davidas Blattas. Kauniečių vyriausias treneris Aleksandras Trifunovičius negaili pagyrų būsimajam priešininkui, tačiau tiki savo komandos žaidėjais ir neabejoja, kad savų žiūrovų akivaizdoje žalgiriečiai yra pajėgūs iškovoti svarbią pergalę.
Aleksandras Trifunovičius
Aleksandras Trifunovičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Susitiksime su viena stipriausių ir ilgiausią istoriją turinčių Europos komandų. Šis klubas yra nuolatinis Eorolygos „Top16“ etapo dalyvis. Turbūt jie nuo pat lygos įkūrimo nei karto nebuvo nepatekę į antrąjį etapą. Tai savo vertę jaučianti komanda, kuri laimėjo paskutiniąsias tris rungtynes iš eilės.

Visi šitie dalykai, kuriuos išvardinau, mums suteikia didžiulę motyvaciją. Su „Maccabi“ šioje arenoje susitiksime pirmą kartą. Arenoje, kurioje susirinkę žiūrovai yra tikrąja to žodžio prasme šeštasis žaidėjas. Mums reikia jį kuo protingiau išnaudoti, o taip pat patiems reikiamai nusiteikti.

„Maccabi“ – gera, pajėgi komanda, tačiau mes esame kylanti, motyvuota, nuolat žaidimą gerinanti  ekipa, todėl tikimės varžovams primesti mums palankų žaidimą.

Kalbant apie pasirengimą rungtynėms – viskas vyksta normaliai. Nėra traumuotų ar sergančių žaidėjų. Mes norėtume ir toliau išlikti tokie pat sveiki. Susižeidimų laikotarpį, tikėkimės, palikome už nugaros“, – prieš vakarinę antradienio treniruotę kalbėjo A.Trifunovičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas