Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2010 11 09

„Žalgiris“ ir „Caja Laboral“ kausis ne stipriausių sudėčių

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas Eurolygos rungtynėse svečiuose su Vitorijos „Caja Laboral“ (Ispanija) negalės remtis visa sudėtimi, tačiau nuostolių prieš trečiadienį vyksiantį A grupės mačą turės ir šeimininkai.
Aleksandras Čapinas
A.Čapinas šį sezoną „Žalgiryje“ neturi daug galimybių pasireikšti. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Žalgiriečiams tikrai negalės padėti įžaidėjas Aleksandras Čapinas. 28 metų slovėnas treniruotės metu pasitempė koją. Nors trauma nėra rimta, nuspręsta, kad krepšininkas nevyks į Vitoriją.

A.Čapinas šį sezoną Eurolygoje aikštelėje pasirodė tik kartą. Per mačą su Tel Avivo „Maccabi“ (Izraelis) slovėnas žaidė 9 minutes ir pelnė 2 taškus.

Kartu su A.Čapinu Lietuvoje liko ir šiame sezone dar nė vienų rungtynių nežaidęs Marcusas Brownas. 36 metų amerikietis vis dar gydosi kelio skausmus.

Smulkių traumų yra patyrę ir kiti du „Žalgirio“ žaidėjai – DeJuanas Collinsas bei Tomas Delininkaitis, tačiau trečiadienį Vitorijoje jie turėtų žaisti.

Nuostolių prieš Eurolygos A grupės ketvirtojo turo rungtynes turi ir „Caja Laboral“. Ispanams tikriausiai vis dar negalės padėti Marcusas Haislipas. 29 metų amerikietis pasveiko po sezono pradžioje patirtos kojos traumos, tačiau skelbiama, kad krepšininko sveikata trečiadienį greičiausiai dar nebus rizikuojama.

Nugaros skausmus jaučia ir 32 metų slovakas Martinas Rančikas, dėl šios priežasties praleidęs savaitgalio ACB lygos rungtynes, tačiau krepšininkas buvo kupinas ryžto pasirodyti aikštelėje.

„Žalgirio“ ir „Caja Laboral“ komandos po trijų turų A grupėje yra surinkusios po dvi pergales ir su „Maccabi“ bei Maskvos srities „Chimki“ (Rusija) pirmauja grupėje.

Belgrado „Partizan“ (Serbija) yra iškovojusi vieną pergalę, o Tomo Pačėso treniruojama Gdynės „Asseco Prokom“ kol kas neturi laimėjimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas