Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 25

„Žalgiriui“ teks ieškoti kito naujoko: žalgiriečių taikinys pasirinko ambicingą tikslą

Kauno „Žalgirio“ vadovams teks šiek tiek koreguoti kito sezono sudėties projekciją. 15min žiniomis, žalgiriečių taikinys Ishmailas Wainrightas bandys įgyvendinti ambicingą tikslą – pasirašyti NBA kontraktą. Lietuvos čempionai į jam numatytą vietą turės kitą naujoką.
Ishmail Wainright
Ishmail Wainright / Arno Strumilos / 15min nuotr.

15min šaltinių teigimu, 26 metų 196 cm ūgio puolėjas siekia pasirašyti NBA kontraktą ir neketina padėti parašo ant „Žalgirio“ kontrakto. Sutartis su „Žalgiriu“ greičiausiai būtų įpareigojusi I.Wainrightą išvykti į NBA tik susimokėjus išpirką Kauno komandai.

O 15min žiniomis, dėmesio iš NBA I.Wainrightui tikrai netrūksta. Išskirtinių fizinių galimybių amerikietis, kuris neseniai gavo Ugandos pilietybę, domina keletą NBA ekipų. Užkulisiuose beveik neabejojama, kad I.Wainrighto svajonė žaisti NBA išsipildys artėjančią vasarą, kai atsidarys žaidėjų turgus.

Dar šio sezono metu kontraktą iki NBA sezono pabaigos su negarantuota galimybe likti klube ir kitiems metams jam siūlė „Toronto Raptors“. Tačiau Strasbūro SIG tada neišleido vieno svarbiausių savo žaidėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas