Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 20

Željko Obradovičius teisinosi po fiasko Eurolygos finalo ketverte

Stambulo „Fenerbahče“ klubui tai buvo įspūdingas sezonas, bet pabaiga – nuvilianti. Željko Obradovičiaus treniruojamas Turkijos superklubas pralaimėjo abu mačus Eurolygos finalo ketverte ir Vitorijoje liko tuščiomis.
Željko Obradovičius
Željko Obradovičius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Fenerbahče“ laimėjo reguliarųjį čempionatą, ketvirtfinalyje peršoko Kauno „Žalgirį“, bet finale ketverte Stambulo klubas patyrė dvi skaudžias nesėkmės.

Nors buvo laikomi turnyro favoritais, „Fenerbahče“ krepšininkai pusfinalyje 73:92 buvo sudaužyti Stambulo „Anadolu Efes“, o mače dėl trečios vietos – 75:94 Madrido „Real“ klubo.

„Madrido „Real“ yra tas klubas, kuris baudžia, jei žaidi nesusikaupęs, – sakė Ž.Obradovičius. – Mes perėjome neįtikėtiną sezoną, bet nežaidėme savo krepšinio finalo ketverte dėl įvairių priežasčių.“

„Fenerbahče“ komandai tikrai nepadėjo traumos – Luigi Datome ir Joffrey Louvergne nežaidė finalo ketverte, o mače dėl trečios vietos susižeidė kelį Janas Vesely, neberungtyniavęs antrojoje rungtynių dalyje, o taip pat ir Erickas Greenas.

„Taip jau yra. Didžiuojuosi savo žaidėjais, mes pabandysime viską pakeisti Turkijos lygos kovoms“, – sakė Ž.Obradovičius, per karjerą laimėjęs devynis Eurolygos čempiono titulus, bet šįsyk patyręs du pralaimėjimus bendru 38 taškų skirtumu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento