Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 07 19

Amerikiečio prisiminimai: „Grigonis pykosi su Šaru, Woltersas buvo žudomas“

Du buvę žalgiriečiai – Marius Grigonis ir Nate‘as Woltersas – šiemet suvienys jėgas Atėnų „Panathinaikos“ ekipoje, o buvęs jų komandos draugas Aaronas White‘as graikams plačiau papasakojo apie PAO naujokus.
Šarūnas Jasikevičius ir Marius Grigonis
Šarūnas Jasikevičius ir Marius Grigonis / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Marius komandai duos taškų. Jis yra nuostabus žaidėjas puolime, kuriuo galima pasitikėti ketvirtajame kėlinyje. Jis – agresyvus, kovingas ir padaro komandos draugus geresnius. Manau, jam tikrai čia seksis. Man patinka ne tik jo žaidimas, bet ir jo charakteris“, – SDNA.gr kalbėjo 2018-2019 metų sezone Kaune kartu su M.Grigoniu ir N.Woltersu žaidęs A.White‘as.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Marius Grigonis, Šarūnas Jasikevičius, Nathanas Woltersas, Edgaras Ulanovas
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Marius Grigonis, Šarūnas Jasikevičius, Nathanas Woltersas, Edgaras Ulanovas

„Sezono pradžioje Marius pykosi su Šaru. Š.Jasikevičius nori, kad žaidėjai daryti tiksliai tai, ko jis prašo, bet M.Grigonis norėjo žaisti laisviau. Dėl to pradžioje jie turėjo nesutarimų. Vėliau jie apsiprato vienas prie kito ir pabaigoje Šaras vis labiau pasitikėdavo Mariumi.

Kartais M.Grigonis tiksliai laikėsi žaidimo plano, bet kartais imdavosi improvizacijos. Galiausiai jie rado aukso viduriuką ir viskas tarp jų buvo gerai“, – prisiminimais toliau dalinosi A.White‘as.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Aaronas White'as ir Nate'as Woltersas
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Aaronas White'as ir Nate'as Woltersas

„Nate‘ui buvo sunku. Šaras, kaip jūs visi žinote, yra labai reiklus treneris. Ypač įžaidėjams. Atvirai, jis žudė jį Kaune, buvo labai griežtas jam per vaizdo peržiūras. Bet jis rado savo vaidmenį ir tikiuosi, kad taip nutiks ir Atėnuose, į kuriuos jis keliasi kartu su treneriu Dejanu Radonjičiumi“, – vylėsi A.White‘as, su N.Woltersu žaidęs ir praėjusiame sezone Belgrado „Crvena zvezda“ ekipoje.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Šarūnas Jasikevičius ir Nathanas Woltersas
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Šarūnas Jasikevičius ir Nathanas Woltersas

„Nate‘as gali kontroliuoti rungtynes. Eurolygoje tau reikia gero įžaidėjo komandoje ir jis praėjusį sezoną buvo puikus. Jis gali pelnyti taškus, skirstyti kamuolį. Žinoma, jo floateris (metimas viena ranka aukšta trajektorija, – past.) yra didžiausias jo ginklas“, – pridūrė A.White‘as, pats žaidęs Atėnų „Panathinaikos“ komandoje 2020-2021 m. sezone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas