Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 07 13

„Barcelona“ gretose – Ispanijos rinktinės puolėjas

„Barcelona“ netrukus turės dar vieną, jau penktąjį šią vasarą, naujoką. „Mundo Deportivo“ pranešė, kad Šarūno Jasikevičiaus treniruojama komanda susitarė su Oriolu Pauli.
Oriolas Pauli
Oriolas Pauli / FIBA nuotr.

Pranešama, kad „Barca“ jau susitarė su 28-erių žaidėju, o dabar beliko pasiekti susitarimą su Andoros „MoraBanc“ klubu, kuris dar turi su krepšininku vienerių metų sutartį. Teigiama, kad Andoros ekipa iš katalonų prašo 140 tūkst. eurų išpirkos.

O.Pauli su „Barcelona“ turėtų sudaryti sutartį pagal formulę „1+1“.

201 cm ūgio krepšininkas per karjerą žaidė vien Ispanijos klubuose: 2014-2020 m. jis atstovavo Las Palmo „Gran Canaria“, pastaruosius du sezonus žaidė „MoraBanc“ gretose.

Su Gran Kanarijos klubu 2018-2019 m. sezone O.Pauli debiutavo ir Eurolygoje, kai per susitikimą rinko po 5,2 taško ir 2,2 atkovoto kamuolio.

Europos taurėje Andoros klube praėjusiame sezone O.Pauli rodikliai siekė 8,3 taško, 4,8 atkovoto kamuolio, 2,6 rezultatyvaus perdavimo ir 12,2 naudingumo balo per susitikimą.

„Barcelona“ krepšinio sistemoje augęs ir aštuonerius metus „Barcos“ jaunimo komandose žaidęs ispanas per FIBA langus atstovavo Ispanijos rinktinei bei bus tarp kandidatų važiuoti ir į Europos čempionatą šį rudenį.

Jei pavyks pasiekti susitarimą su O.Pauli ir Andoros klubu, ispanas taps penktuoju „Barcos“ naujoku šią vasarą. Prieš tai Šaro komanda pasirašė sutartis su Janu Vesely, Tomašu Satoransky, Nikola Kaliničiumi ir Oscaru Da Silva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas