Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 06 20

„Barcelona“ paliekantis N.Mirotičius domina būrį Eurolygos klubų

„Barcelona“ klubą po šio sezono paliksiantis Nikola Mirotičius domina mažiausiai keturis Eurolygos klubus, skelbia „Eurohoops“.
Nikola Mirotičius
Nikola Mirotičius / Roko Lukoševičiaus/Scanpix Baltics nuotr.

Daugiausiai Europoje uždirbantis krepšininkas – pasak pranešimų, 5 mln. JAV dolerių per sezoną – kiek anksčiau pats patvirtino, kad paliks Šarūno Jasikevičiaus treniruojamą „Barca“ ekipą.

Anot krepšininko, davusio interviu „Mundo Deportivo“, Barselonos ekipa nerodė jokio dėmesio deryboms, nors anksčiau skelbta, kad katalonai siūlė komandos lyderiui susimažinti didžiulį atlyginimą.

„Scanpix“ nuotr./Nikola Mirotičius
„Scanpix“ nuotr./Nikola Mirotičius

Remdamasis savo šaltiniais portalas „Eurohoops“ praneša, kad su N.Mirotičiumi kalbasi Milano „Olimpia“ ir „Monaco“ klubai.

Anksčiau rašyta, kad krepšininku domisi ir Belgrado „Crvena zvezda“, kuri esą mokėtų net 2,7 mln. eurų – sumą, kuri buvo numatyta argentiniečiui Facundo Campazzo.

N.Mirotičiaus situaciją seka ir Belgrado „Partizan“ kuris, kuris tikisi ir toliau rungtyniauti Eurolygoje.

„Eurohoops“ taip pat samprotauja, kad tinklą ant taikliarankio aukštaūgio gali mesti ir Eurolygos vicečempionas Pirėjo „Olympiakos“, jei Graikijos čempionų lyderis Sasha Vezenkovas nuspręstų savo talentus perkelti į NBA lygą.

Arba Atėnų „Panathinaikos“, jau pristatęs vyr. trenerį Erginą Atamaną ir pasiryžęs sudrebinti Europos krepšininkų rinką.

Šiuo metu N.Mirotičius ir „Barcelona“ siekia Ispanijos čempionų titulo – finalo serijoje iki 3 pergalių 2:0 pirmauja prieš Eurolygos čempioną Madrido „Real“ klubą.

Šiame Eurolygos sezone N.Mirotičius rinko po 15,4 taško, 4,3 atkovoto kamuolio ir 16,4 naudingumo balo.

Roko Snarskio nuotr./Eli Ndiaye ir Nikola Mirotičius
Roko Snarskio nuotr./Eli Ndiaye ir Nikola Mirotičius

Tiesa, vienose iš svarbiausių sezono rungtynių – Eurolygos pusfinalyje Kaune – N.Mirotičius priminė tik savo paties šešėlį. „Barcelona“ lyderis prametė visus 7 tritaškius ir sukrapštė vos 3 taškus per 28 minutes, o jo atstovaujama Katalonijos ekipa patyrė pralaimėjimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas