Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 07 11

„Barcelona“ žvaigždė N.Mirotičius pasiekė žodinį susitarimą su Italijos klubu

Prie derybų stalo su „Barcelona“ vis dar sėdintis Nikola Mirotičius išsirinko naują karjeros stotelę. Ispanijos sporto dienraštis „Mundo Deportivo“ skelbia, jog brangiausias Europos krepšininkas pasiekė žodinį susitarimą su Ettore Messinos diriguojama Milano „Olimpia“ ekipa.
Nikola Mirotičius
Nikola Mirotičius / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

Pastarąsias dvi savaites 32-ejų metų 208 cm ūgio Nikola Mirotičius buvo siejamas su gausybe Eurolygos klubų – Pirėjo „Olympiakos“, Atėnų „Panathinaikos“, Belgrado „Crvena zvezda“ ir „Monaco“, tačiau galiausiai jis priėmė sprendimą keltis į Milano „Olimpia“ klubą, skelbia „Mundo Deportivo“.

Tiesa, 2022-ųjų metų Eurolygos sezono MVP dar nėra pasiekęs skyrybų susitarimo su biudžetą kardinaliai mažinančia „Barcelona“.

Krepšininkas turi dar dvejų metų kontraktą, kurio suma prieš mokesčius – apie 22 milijonus eurų. Pranešama, kad klubui vis tiek teks pakloti apie 15 milijonų eurų siekiančią kompensaciją.

Praėjusiame Eurolygos sezone N.Mirotičius per 25 minutes rinko po 15,4 taško, 4,3 atkovoto kamuolio ir 16,4 naudingumo balo.

Ambicingais tikslais spindėjusi „Olimpia“ praėjusiame sezone nepateko į Eurolygos atkrintamąsias varžybas, bet tapo Italijos čempione.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas