Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 07 17

„Baskonia“ ir „Monaco“ sustiprino sudėtis amerikiečiais

Naujam Eurolygos sezonui komandas rikiuojančios ekipos toliau pildosi naujokais. Šiandien apie atvykstančius amerikiečius paskelbė Vitorijos „Baskonia“ ir „Monaco“.
Temos: 2 Krepšinis Sportas

Baskų ekipa, kuriai praeitą sezoną atstovavo Rokas Giedraitis ir Tadas Sedekerskis, sudarė sutartį su iki šiol tik už Atlanto rungtyniavusiu 23 metų 178 cm ūgio Markusu Howardu.

Gynėjas migravo tarp NBA ir G lygos, o elitinėje lygoje jo vaidmuo dažniausiai buvo epizodinis. Vis dėlto paskutinis jo pasirodymas šiemet balandžio 10 dieną su Denverio „Nuggets“ marškinėliais leidžia daryti prielaidą, kad Eurolygoje krepšininkas gali tapti ryškia figūra. Pavasarį per mačą su Los Andželo „Lakers“ M.Howardas per 24 minutes sugebėjo pelnyti 25 taškus (6/9 dvit., 2/8 trit.).

„Baskonia“ su savo naujoku sudarė dvejų metų sutartį.

Tuo metu „Monaco“, kuriam praeitą sezoną atstovavo Donatas Motiejūnas, prisiviliojo dar vieną krepšininką, kurio niekam Europoje pristatinėti nereikia. Į Monako kunigaikštystę taip pat dviems sezonams keliasi Johnas Brownas, pastaruoju metu itin ryškiai spindėjęs Kazanės „Uniks“ ,klube.

30 metų 203 cm ūgio puolėjas praeitą sezoną Eurolygoje vidutiniškai pelnė po 10,3 taško, rinko po 4,8 atkovoto kamuolio, 1,2 rezultatyvaus perdavimo ir 2,8 perimto kamuolio.

Amerikietis dėl karo Ukrainoje paliko Rusiją ir balandį persikėlė į Brešijos „Germani“ ekipą. Italijos čempionate puolėjas taip pat demonstravo savo universalumą – vidutiniškai pelnė po 9,3 taško, atkovojo po 5,6 kamuolio, perėmė po 2,1 ir atliko po 1,6 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas