Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 05

„Bayern“ vadovas: „Po pasaulio čempionato Vokietijoje kilęs krepšinio bumas yra neįtikėtinas“

Miuncheno „Bayern“ generalinis direktorius Marko Pešičius sako, kad po to, kai Vokietijos nacionalinė rinktinė tapo pasaulio čempione, šalyje jaučiamas krepšinio bumas, o krepšininkai tampa vis labiau atpažįstami.
Vokiečių džiaugsmo akimirkos
Vokiečių džiaugsmo akimirkos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Po pasaulio čempionato kilęs krepšinio bumas yra neįtikėtinas“, – interviu „Mozzart“ sakė M. Pešičius, kurio tėvas Svetislavas Pešičius yra Serbijos rinktinės, pasaulio čempionato finale pralaimėjusios Vokietijai, treneris.

„Štai, neseniai žaidėme Viurcburge – visi bilietai buvo išparduoti. Kaip ir visur, kur žaidžiame – arenos pilnos. Žaidėjai tą dėmesį irgi jaučia. Andreasas Obstas dar nesulaukia tiek dėmesio, kiek Bastianas Schweinsteigeris, tačiau žmonės gatvėje jį atpažįsta“.

M.Pešičius pripažįsta, kad Vokietijai dar teks nueiti ilgą kelią, kad krepšinis čia taptų toks didelis, kaip kitose šalyse, pavyzdžiui, Serbijoje, tačiau stipri nacionalinė rinktinė padeda krepšiniui vis labiau įsitvirtinti.

O dar bent trejus ketverius metus, M.Pešičiaus įsitikinimu, šios kartos Vokietijos rinktinė dominuos pasaulinėje scenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas