Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 15

Be nuostolių: R.Giedraitis ir ALBA į atkrintamąsias žengia nepralaimėję

Rokas Giedraitis vėl buvo tarp Berlyno ALBA (4-0) lyderių, o sostinės ekipa į Vokietijos lygos atkrintamąsias varžybas žengė be kluptelėjimų. Paskutinėse B grupės rungtynėse ALBA 97:89 (24:21, 22:24, 25:22, 26:22) susitvarkė su Liudvigsburgo „MHP Riesen“ (3-1).
Rokas Giedraitis
Rokas Giedraitis / „Scanpix“ nuotr.

R.Giedraitis prie ALBA pergalės šįsyk per 25 minutes pridėjo 11 taškų (3/5 dvit., 1/6 trit., 2/2 baud.), po vieną atkovotą ir perimtą kamuolį. Tiesa, lietuvis sykį prarado kamuolį ir du kartus prasižengė.

Keturis kartus iš tiek pat galimų baigiamajame Vokietijos čempionato etape iškovojusi ALBA ketvirtfinalyje, kuris startuos trečiadienį, susikaus su „Gottingen“ klubu.

Antrąją vietą B grupėje užėmusi Liudvigsburgo ekipa pirmajame atkrintamųjų varžybų etape grumsis su viena turnyro favoričių – tik trečiąją vietą A grupėje užėmusia Miuncheno „Bayern“ komanda.

Rezultatyviau už R.Giedraitį paskutinėse grupės rungtynėse žaidė tik 5 tritaškius iš 7 pataikęs švedas Marcusas Erikssonas ir arti trigubo dublio buvęs Luke'as Sikma, kurie surinko po 15 taškų. L.Sikmos sąskaitoje – dar ir 9 atkovoti kamuoliai bei net 10 rezultatyvių perdavimų.

„MHP Riesen“ neišgelbėjo net ir fantastiškas Thomaso Wimbusho pasirodymas – puolėjas pelnė net 30 taškų. Nickas Weileris Babbas pralaimėjusiems pridėjo 21 tašką.

Kitose Vokietijos čempionato ketvirtfinalio porose Gyčio Masiulio atstovaujama Frankfurto „Fraport Skyliners“ komanda žais prieš Ulmo „Ratiopharm“, o Oldenburgo „EWE Baskets“ mes iššūkį Bambergo „Brose“ klubui.

Visos atkrintamųjų serijos bus žaidžiamos iš dviejų rungtynių – tolyn žengs komanda, laimėjusi seriją bendru rezultatu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas