Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Podgoricoje – išvarytas „Crvena zvezda“ prezidentas, lyderio trauma ir sustabdytas mačas

Roko Giedraičio atstovaujama Belgrado „Crvena zvezda“ (3-2) Adrijos lygoje iškovojo dramatišką pergalę, 75:73 (16:17, 17:20, 19:21, 23:15) įveikdama Podgoricos „Budučnost“ (4-1), tačiau laimėjimą stipriai apkartino lyderio trauma, klubo prezidento išvarymas ir nutrauktos rungtynės.

Trečiajame kėlinyje Belgrado klubo prezidentas Željko Drčeličius verbaliai atakavo teisėjus ir už tai buvo išvarytas iš arenos.

Likus 6 minutėms iki mačo pabaigos mačas buvo sustabdytas ir komandos laikinai išvestos į rūbinę dėl to, kad Podgoricos klubo sirgaliai užtraukė Nemanją Nedovičių ir jo žmoną įžeidžiančias skanduotes.

Mačas buvo pratęstas po 15 minučių.

Likus 22 sekundėms iki mačo pabaigos „Crvena zvezda“ atsiliko 72:73, tačiau Milošas išvedė svečius į priekį (74:73), šeimininkai neužpuolė, o R.Giedraitis taiklia bauda įtvirtino pergalę (75:73).

Nugalėtojams R.Giedraitis surinko 7 taškus (0/1 dvit., 2/4 trit., 1/2 baud.), 3 atkovotus kamuolius, rezultatyvų perdavimą, klaidą, 2 pražangas, išprovokuotą pražangą ir 5 naudingumo balus.

Trečiajame kėlinyje Joelis Bolomboy paslydo ir nukrito ant parketo. Aukštaūgis iškart susiėmė už dešinio kelio bei skausmo perkreiptu veidu gulėjo ant parketo.

Netrukus prie centro pribėgo medicinos personalas, o galiausiai krepšininkas, padedamas komandos draugų, buvo išgabentas į rūbinę.

Eurolygos sezono pradžioje J.Bolomboy yra absoliutus „Crvena zvezda“ lyderis bei per mačą fiksuoja po 12,5 taško, 9,3 atkovoto kamuolio, 0,8 rezultatyvaus perdavimo ir 16,3 naudingumo balo statistiką.

Belgrado klubas kitą ketvirtadienį atvyksta į Kauną, kur žais su „Žalgiriu“.

Į pergalę serbus vedė N.Nedovičius, kuris surinko 24 taškus, pralaimėjusiems 20 įmetė McKinley Wrightas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito