Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 05 15

Bręsta sensacija: „Partizan“ gavo antausį nuo studentų komandos

Per plauką nuo Eurolygos finalo ketverto buvęs Belgrado „Partizan“ klubas atsidūrė sudėtingoje situacijoje Adrijos lygos atkrintamosiose varžybose.
Mathiasas Lessort'as
Mathiasas Lessort'as / Scanpix/IMAGO/CordonPress nuotr.

Željko Obradovičiaus auklėtiniai pirmosiose ketvirtfinalio serijos rungtynėse namuose 83:84 (17:22, 29:25, 21:21, 16:16) nusileido Podgoricos „Studentski Centar“ komandai iš Juodkalnijos.

Antrosios rungtynės, kurios „Partizan“ gali tapti paskutinėmis, bus žaidžiamos Juodkalnijos sostinėje ketvirtadienį.

Pastarąją į priekį vedė 19-metis Zvonimiras Ivišičius – jo sąskaitoje 22 taškai (6/7 dvit., 3/6 trit., 1/1 baud.) ir 13 atkovotų kamuolių.

„Partizan“ neišgelbėjo net ir ryškiausios žvaigždės – 20 taškų pelnęs Zachas LeDay, 14 pridėjęs Kevinas Punteris ir su 12 taškų rungtynes užbaigęs Mathiasas Lessort'as.

Belgrado klubas per visą reguliarųjį sezoną pralaimėjo vos 2 mačus iš 26 ir užėmė pirmąją vietą, kai „Studentski Centar“ buvo tik aštuntas.

Juodkalnijos klubo pagrindą sudaro jauni juodkalniečiai ir kroatai, o klubą dar 1997 metais įkūrė studentų organizacija. Adrijos lygoje ši ekipa žaidžia tik antrą sezoną.

Praėjusią savaitę Ž.Obradovičiaus ekipa užbaigė sekinančią Eurolygos ketvirtfinalio seriją – 2-0 po pirmų dviejų susitikimų pirmavę serbai galiausiai 2-3 nusileido Madrido „Real“ ir liko be finalo ketverto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas