Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 04 22

Buvusį Prancūzijos rinktinės žaidėją treniruotės metu ištiko insultas

Buvusį Prancūzijos rinktinės krepšininką, 39-erių metų Mickaelį Gelabale'į treniruotės metu ištiko insultas. Pranešama, kad incidentas nutiko per „Pro B“ lygoje rungtyniaujančios „Elan Chalon“ ekipos rytinę treniruotę.
Mickaelis Gelabale'is ir Rudy Fernandezas
Mickaelis Gelabale'is ir Rudy Fernandezas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Žinia pasidalijo pats krepšininkas, po suteiktos pagalbos patikinęs, kad šiuo metu jaučiasi gerai.

„Pirmadienio rytinės treniruotės metu man pasireiškė tokie simptomai, kad buvau nuvežtas į Šalono ligoninės skubios pagalbos skyrių.

Magnetinio rezonanso tomografija nustatė smegenų priepuolį. Laimei, buvo reaguota laiku, buvau nedelsiant gydomas. Buvo atlikti papildomi tyrimai intensyviosios terapijos, o vėliau – neurologijos skyriuje.

Šiandien džiaugiuosi galėdamas pranešti, kad grįžau namo“, – sakė M. Gelabale'is oficialiame pranešime spaudai, paskelbtame „Elan Chalon“ interneto svetainėje.

„Turėsiu kelias savaites pailsėti ir, deja, negalėsiu grįžti į sezono pabaigą. Viliuosi, kad sveikatos problemos palaipsniui atslūgs, todėl neatmetu galimybės grįžti į aikštę, kai man bus leista tai padaryti“, – pridūrė krepšininkas.

Buvęs „Minnesota Timberwolves“ žaidėjas šio sezono „Pro B“ lygoje vidutiniškai pelnydavo po 6,9 taško, atkovodavo po 4,3 kamuolio ir atlikdavo po 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

Su Prancūzijos rinktine M. Gelabale'as yra iškovojęs keturis Europos čempionatų medalius (du bronzos, vieną sidabro ir vieną aukso) bei bronzos medalį 2014 m. pasaulio čempionate. Per savo karjerą taip pat yra atstovavęs Madrido „Real“, „Chimki“ ir „Valencia“ komandoms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas