Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 09 08

Čekijos rinktinės vidurio puolėjas: „Užčiaupėme visiems srėbtuves“

Vienas Čekijos vyrų krepšinio rinktinės pergalės prieš Braziliją kalvių Ondrejus Balvinas bendraudamas su žiniasklaida kreipėsi į visus jo šalies skeptikus.
Ondrejus Balvinas
Ondrejus Balvinas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Mes taip sunkiai dirbome. Daugelis žmonių kalbėjo, kad mes net neverti čia būti. Netgi kuomet įveikėme Turkiją, sklido kalbos, kad tai Turkija pralaimėjo, o ne mes laimėjome. Tačiau dabar mes užčiaupėme visiems srėbtuves. Čekijos krepšinis tobulėja kiekvienais metais“, – po pergalės prieš brazilus teigė O.Balvinas.

217 cm bokštas greičiausiai kiltų nuo atsarginių suolo, tačiau į planetos pirmenybes neatvykus Stambulo „Fenerbahče“ vidurio puolėjui Janui Vesely, Ondrejui Balvinui atsivėrė visos galimybės tapti vienu komandos lyderiu.

„Scanpix“/AP nuotr./Tomašas Satoransky ir Ondrejus Balvinas
„Scanpix“/AP nuotr./Tomašas Satoransky ir Ondrejus Balvinas

Centras per penkerias sužaistas rungtynes Kinijoje vidutiniškai renka beveik dvigubą dublį – 11,5 taško ir 9,5 atkovoto kamuolio. Pagal pastarąjį rodiklį tarp visų čempionato krepšininkų jis rikiuojasi ketvirtoje vietoje.

Čekija prieš lemiamą antrojo etapo mačą su Graikija gali jaustis kiek saugiau – jie gali pralaimėti net ir 12 taškų skirtumu ir vistiek patekti į ketvirtfinalį. Tačiau O.Balvinas skaičiuoti nesiruošia.

„Mes negalime galvoti apie taškus. Graikija yra labai stipri ir patyrusi komanda. Jie turi naudingiausią NBA krepšininką ir turbūt geriausią įžaidėją už NBA ribų – Kostą Slouką. Jie turi labai daug ginklų, kuriais gali mus nubausti.“

Čekijos ir Graikijos susitikimas įvyks rytoj 11:30 val. Lietuvos laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito