Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 04 12

CSKA prezidentą papiktino kalbos apie N.Milutinovo atlyginimą: „Kodėl 9 mln. eurų, o ne 18?“

Šeštadienį pasirodžius pranešimams, kad Maskvos CSKA jau sukirto rankomis dėl įspūdingos sutarties su vidurio puolėju Nikola Milutinovu, klubo prezidentas Andrejus Vatutinas suskubo pažerti priekaištų žurnalistams. Tiesa, rusui užkliuvo ne pats faktas, kad milžinas iš Serbijos atvyks į Maskvą, bet kalbos apie jo atlyginimą.
Aleksandras Vatutinas
Aleksandras Vatutinas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Tik pasklidus žiniai apie solidų CSKA pirkinį, „Sportando“ apžvalgininkas Emiliano Carchia pasidalino savo šaltinių informacija, kurie teigė, kad per sezoną Rusijos sostinėje N.Milutinovas uždirbs apie 3 milijonus eurų.

Visgi CSKA prezidentas, kuriam šiuo metu yra svarbiausia pasiekti bendrą nutarimą su dabartiniais klubo žaidėjais dėl atlyginimų, rusų portalui „Riasport“ išdėstė savo nuomonę.

„Juk žinoma, kad yra kalbama apie milijonus eurų, nes tai CSKA. Kodėl 9? Tai parašykite 18, – piktinosi Vatutinas. – Viskas ekonomikoje griūna, suvaržymų tik daugėja, tačiau CSKA iš po lovos išsitraukia pinigų ir jais švaistosi.

Dėl karantino ir saviizoliacijos net neprisimenu, kada paskutinį kartą į ranką paėmiau rašiklį norint ką nors pasirašyti. CSKA, taip pat kaip ir kitiems Eurolygos klubams, dabar svarbiausia yra susitarti su žaidėjais dėl algų.“

Getty Images/Euroleague.net nuotr./Nikola Milutinovas
Getty Images/Euroleague.net nuotr./Nikola Milutinovas

„Eurohoops“ šaltiniai šeštadienį informavo, kad N.Milutinovas turėtų suraityti parašą ant ilgalaikės trijų metų sutarties.

Pridedama, kad N.Milutinovu domėjosi ir „Barcelona“, kuri per tris sezonus siūlė maždaug 7 milijonų eurų atlygį.

Šiame sezone per 24 mačus Eurolygoje N.Milutinovas vidutiniškai rinko po 10,3 taško (65,6% dvit.), 8,2 atkovoto kamuolio ir 19,2 naudingumo balo.

Pagal efektyvumą krepšininkas visoje Eurolygoje užėmė penktą vietą, o pagal atkovotos kamuolius buvo nepralenkiamas.

Teisės į centrą vis dar priklauso „San Antonio Spurs“, kurie krepšininką 2016 metų NBA naujokų biržoje pasirinko 26-uoju šaukimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas