Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 04 30

D.Baconas pripažino smogęs komandos draugui ir metė rimtus kaltinimus klubui

Dwayne'as Baconas buvo atleistas iš Atėnų „Panathinaikos“ komandos dėl disciplinos taisyklių pažeidimų. Dabar pats amerikietis paaiškino, kas nutiko Graikijos klube.
Dwayne'as Baconas
Dwayne'as Baconas / Imago / Scanpix nuotr.

Iš Eurolygos po reguliariojo sezono iškritęs Atėnų klubas prieš kelias pranešė, jog rezultatyviausiai komandoje žaidęs puolėjas palieka „žaliųjų“ ekipą.

Kalbėdamas tiesioginiame „Instagram“ įraše D.Baconas pripažino, kad treniruotės metu smogė Lefteriui Mantzoukui. Anot amerikiečio, graikas jį išprovokavo.

D.Baconas užmetė ir rimtą šešėlį ant „Panathinaikos“ organizacijos. Jo teigimu, po vieno iš pralaimėjimų klubas įsakė apsaugai budėti greta jo, Pariso Lee ir Derricko Williamso namų bei sulaikyti krepšininkus tuo atveju, jei šie bandys palikti namus.

D.Bacono teigimu, „Panathinaikos“ klubas prie jo namų pastatė keturis apsaugos darbuotojus, kuriems buvo nurodyta „sulaužyti jam kojas, jei tik jis nuspręs palikti namus“.

Pats Atėnų klubas patvirtino, kad prie D.Bacono namų budėjo apsauga, tačiau to priežastį nurodė naktinius amerikiečio žygius ir dėl jų jam kilusią grėsmę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas