Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 06 16

Dar viena Italijos rinktinės netektis: atrankoje nepadės ir patyręs snaiperis

Vieną nemalonią žinią Italijos vyrų krepšinio rinktinės stovykloje keičia kita – atrankoje į Tokijo olimpines žaidynes ekipai negalės padėti ir Luigi Datome, praneša „Sportando“ redaktorius Emiliano Carchia.
Luigi Datome
Luigi Datome / Getty via Euroleague nuotr.

Italijos rinktinė Belgrade įvyksiančiame atrankos į Tokijo olimpines žaidynes etape versis be savo kapitono, 33-ejų Luigi Datomes, kuris vasarą nori išsigydyti smulkias traumas.

203 cm ūgio labai taiklią rankelę turintis italas šiemet Eurolygoje vid. rinko po 7,1 taško, o tritaškius metė įspūdingu 51,1 proc. taiklumu.

Italijos ekipai tai nebe pirmasis nuostolis. Vakar paskelbta, kad atrankoje nepasirodys ir milžiniškos patirties NBA turintis Marco Belinelli.

Ant plauko kabo ir kitos italų žvaigždės – Danilo Gallinari – atvykimas. Puolėjas su „Atlanta Hawks“ klubu šiuo metu varžosi Rytų konferencijos pusfinalyje, kuriame siekia patiesti „Philadelphia 76ers“ (serijos rezultatas 2:2).

Atrankos turnyre Belgrade B grupėje kausis su Puerto Riko ir Senegalo ekipomis, tačiau didžiausia jų grėsme turėtų tapti šeimininkai serbai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas