Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 16

Deividas Sirvydis debiutavo Izraelyje taikliais tritaškiais

Deividas Sirvydis prisistatė savo naujajai komandai. Debiutas Izraelyje pažymėtas pergale – 20-mečio atstovaujama Jeruzalės „Hapoel“ ekipa draugiškame mače 96:87 pranoko „Galil Gilboa Hapoel“.

D.Sirvydis aktyviai pradėjo mačą ir pirmoje jo pusėje rezultatyvumu nusileido tik Johnui Hollandui, kuris įmetė 9 taškus.

Tuo tarpu D.Sirvydis atidarė savo taškų sąskaitą dvitaškiu su pražanga, o po to du kartus pykštelėjo iš trijų taškų zonos: sykį greitoje atakoje, o kitą kartą netikėtai užklupdamas varžovą staigiu metimu.

Per du pirmuosius kėlinius dvimetrinis lietuvis surinko 8 taškus.

Po pertraukos D.Sirvydis įdūrė dar vieną tritaškį ir iš viso pelnė 11 taškų. Per 20 žaidimo minučių krepšininkas pataikė 3 tritaškius iš 4, vienintelį mestą dvitaškį ir prametė vieną baudą. Jis taip pat atkovojo 4 kamuolius ir surinko 13 naudingumo balų.

D.Sirvydžiui būnant aikštėje, „Hapoel“ įmetė 10 taškų daugiau nei priešininkai. Tai buvo trečias pagal gerumą +/ – rodiklis Jeruzalės komandoje.

Rezultatyviausiai Jeruzalės ekipoje žaidė 16 taškų surinkęs Johnas Hollandas, po 13 pridėjo Emmanuelis Terry ir Tamiras Blattas.

D.Sirvydis gegužės pabaigoje paliko „Rytą“. „Hapoel“ už ant NBA slenksčio esantį krepšininką sumokėjo 190 tūkst. eurų išpirką – didžiausią Jeruzalės klubo istorijoje.

Izraelio čempionatas bus atnaujintas birželio 21-ąją. Iki jo sustabdymo „Hapoel“ nacionalinėse pirmenybėse žengė antri, „Galil Gilboa Hapoel“ – septinti.

VIDEO: Pirmųjų D.Sirvydžio rungtynių Izraelyje santrauka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas