Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 13

Dramą išgyvenęs Šaras atgal nesižvalgė: „Tokiame turnyre svarbiausia išlikti gyvam“

Šarūno Jasikevičiaus vadovaujama „Barcelona“ vėlyvą penktadienio vakarą Ispanijos Karaliaus taurės ketvirtfinalyje tik po pratęsimo pareikalavusio trilerio palaužė Malagos „Unicaja“ vyrų pasipriešinimą ir žengė į pusfinalį. Įprastai reiklusis katalonų strategas negaili kritikos strėlių savo auklėtiniams, tačiau dabar akcentavo, jog svarbiausia – pergalė.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / „Twitter“ nuotr.

Šaro kariaunai nepavyko uždaryti rungtynių nugalėtojo klausimo per pagrindinį laiką, todėl dėl bilieto į pusfinalį teko kovoti pratęsime. Galiausiai „Barca“ triumfavo 103:93, o po rungtynių nugalėtojų strategas pabrėžė tokių trumpų turnyrų specifiką ir daugiau akcentavo savo klaidas.

„Tokio tipo turnyras labai skiriasi nuo kitų. Čia svarbiausia išlikti gyvam – mums tai ir pavyko padaryti bent iki rytojaus.

Tačiau noriu pasveikinti savo vyrus. Aš neatlikau savo darbo paruošdamas juos rungtynėms. Išėjome be gynybos, be kovos, be kontakto. Visgi laimėjome ir rytojus – nauja diena. Tikiuosi sustiprėsime, suprasime, ką darėme ne taip ir būsime pasiruošę žaisti fiziškai.

Žaisdami taip tikrai nenugalėsime „Baskonios“. Jie labai sėkminga komanda, sužaidė puikias ketvirtfinalio rungtynes. O jeigu atvirai, šiandien akimirką atrodė, kad tikrai nelaimėsime“, – kalbėjo Šaras.

Priminsime, kad Vitorijos ekipa, kurios marškinėlius vilki du lietuviai Rokas Giedraitis ir Tadas Sedekerskis, Karaliaus taurės ketvirtfinalyje 96:87 susitvarkė su Badalonos „Juventut“.

Katalonų ir baskų mūšis pusfinalyje bus žaidžiamas nuo 20 val., o prieš tai nuo 17 val. pirmajame pusfinalyje susigrums Madrido „Real“ ir Tenerifės „Iberostar“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas