Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 05 06

E.Atamanas apie nelaimes už aikštės ribų: „Mus nužiūrėjo velnio akis“

Stambulo „Anadolu Efes“ klubui šis sezonas nesėkmingas ne tik krepšinio rungtynėse, bet ir už aikštės ribų.
Kauno „Žalgiris“ – Stambulo „Anadolu Efes“
Kauno „Žalgiris“ – Stambulo „Anadolu Efes“ / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Anadolu Efes“ iškovojo Eurolygos čempionų titulą 2021 ir 2022 metais, bet šį sezoną Turkijos krepšininkai ketvirtfinalį stebi pro ekraną.

Stambulo klubas nepateko į atkrintamąsias varžybas, o pastaruoju metu nelaimės nutiko dviem „Anadolu Efes“ amerikiečiams žaidėjams – Bryanas Dunstonas pateko į avariją, o Chrisas Singletonas paryčiais nuvežtas į ligoninę dėl krūtinės skausmų.

„Anadolu Efes“ treneris Erginas Atamanas supažindino su dabartine situacija.

„Bryantas Dunstonas išgyveno labai rimtą avariją, per kurią liko randai ant jo rankų. Bet jo būklė yra gera. Dabar jis stengiasi atsikratyti nelaimės psichologiškai“, – sakė E.Atamanas apie B.Dunstoną, ant kurio automobilio priekio užkrito vilkiko viršutinė dalis.

Kitas „Anadolu Efes“ veteranas turėjo kitų bėdų.

„Singletonas mus tikrai išgąsdino, – apie krepšininkui iš pradžių įtartą infarktą kalbėjo E.Atamanas. – Laimė, testai parodė, kad tai nebuvo širdies smūgis. Bet jam nustatytas peridikarditas. Šiandien jis buvo išrašytas, bet dar ilgai negalės mums padėti. Gydytojai sako, kad jam prireiks mėnesio, tad bus matyti, ar jis galės mums padėti per Turkijos lygos finalus, jei ten pateksime.“

Šį sezoną „Anadolu Efes“ kankino žaidėjų traumos – iš pradžių negalėjo žaisti Shane'as Larkinas, paskui susižeidė ir Vasilije Micičius.

Nors komandos lyderiai kovojo reguliariojo sezono finiše, su 17 pergalių ir 17 nesėkmių buvę čempionai liko vienuolikti.

Spalvingų citatų įprastai negailintis E.Atamanas ir šįsyk liko ištikimas sau: „Šiais metais komandą nužiūrėjo velnio akis. Netikiu tokiais dalykais, bet šį sezoną patyrėme daug sunkumų. Gal Dievas mums padės. Dabar likę mūsų žaidėjai yra sveiki. Tikimės, kad tai paskutinės mūsų nelaimės.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas