Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
09 06

E.Ulanovas – apie „Žalgirio“ stiprybę, esminį tikslą ir juokingą Puerto Riko skandalą

Tokios gilios Kauno „Žalgirio“ sudėties kapitonas Edgaras Ulanovas dar nebuvo matęs, bet ilgame ir varginančiame sezone tai šalies vicečempionams turėtų išeiti į naudą. Esminis sezono tikslas – susigrąžinti prarastą „Betsafe-LKL“ titulą.

„Tokios dienos – dar nieko, blogiau, kai vyksta visos fotosesijos. Bet nieko nepadarysi, sezono pradžiose taip jau yra, tad turime būti tam pasiruošę“, – 15min portalui sakė Kauno „Žalgirio“ kapitonas Edgaras Ulanovas.

Antradienio popietę šalies krepšinio flagmanas ypatingai gausiai susirinkusiems žurnalistams pristatė 2024-2025 metų sezono komandą, kurioje – septyni nauji krepšininkai, sieksiantys susigrąžinti Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) titulą, o Eurolygoje – bandyti įšokti į pirmąjį turnyro dešimtuką.

Tai bus jau dešimtasis 32-ejų metų E.Ulanovo sezonas pagrindinėje Kauno ekipoje.

„Nesulaukiau nė vieno klausimo apie tai, bet tikrai sunku spręsti, kokio pajėgumo komanda būsime, – 15min sakė „Žalgirio“ veteranas. – Ką dabar galime matyti, ką matote ir jūs, tai kad rotacija bus didžiulė, kadangi komandoje yra daug žaidėjų. Bandysime tai paversti į pliusą – žaisti greitai, fiziškai, su didele rotacija. Mes stengsimės tai išnaudoti, juolab kad sezonas šįmet bus kitoks, ilgesnis, kažkiek daugiau rungtynių LKL. Toks didelis kiekis žaidėjų komandoje atrodo įdomiai, bet tai gali išeiti mums į naudą.“

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Edgaras Ulanovas
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Edgaras Ulanovas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi