Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 12

Erginas Atamanas savose rogėse: „Tapsime čempionais“

Stambulo „Anadolu Efes“ klubas yra priverstas kapstytis iš gilios duobės Turkijos lygos finale, bet šios komandos vyr. treneris Erginas Atamanas neabejoja – jo komanda taps turnyro nugalėtoja.
Erginas Atamanas
Erginas Atamanas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Eurolygos čempionai šeštadienio vakarą 103:92 nugalėjo Stambulo „Fenerbahče“ ekipą ir sušvelnino serijos iki trijų pergalių rezultatą 1-2.

Nors tam, kad taptų čempionais, „Anadolu Efes“ reikės laimėti dar du kartus, E.Atamanas neabejoja finalo baigtimi.

„Šiandien žaidėme geriau, žaidėme savo žaidimą. Varžovai nesigynė taip agresyviai, kaip jie tą darė namuose, pelnėme 103 taškus. Kaip ir sakiau, vėl būsime čempionais. Dabar visas spaudimas tenka jiems. O mes laimėsime pirmadienį ir žaisime penktąsias rungtynes, po kurių vėl iškelsime trofėjų“, – drąsiai kalbėjo treneris, kurį cituoja „Ulak News“.

Ketvirtąjį mačą komandos žais „Anadolu Efes“ namų tvirtovėje „Sinan Erdem“ arenoje, o penktosios rungtynės vyktų jau „Fenerbahče“ arenoje.

Po pergalės E.Atamanas nepraleido progos pasisakyti ir apie sirgalius.

„Kaip ir „Fenerbahče“, mes pasinaudojome namų aikštės pranašumu, bet tą padarė džentelmeniškai ir sportiškai, be sirgalių įžeidinėjimų ar išpuolių. Vertinu mūsų sirgalius, linkiu kiekvienai komandai tokius turėti“, – sakė E.Atamanas.

Ketvirtasis serijos mačas bus žaidžiamas pirmadienį. „Anadolu Efes“ gina 2019 ir 2021 m. iškovotą titulą (2020 m. čempionatas nebuvo užbaigtas dėl COVID-19), o „Fenerbahče“ siekia susigrąžinti 2018-aisiais pastarąjį sykį laikytą trofėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas