Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 12 12

Europos taurės reitingas: „7bet-Lietkabelis“ šoktelėjo aukščiau už „Wolves“

„Eurohoops“ tinklalapis atnaujino Europos taurės komandų pajėgumo reitingą, kuriame skirtingomis kryptimis pasuko du Lietuvos klubai.
Vaidas Kariniauskas prieš Donatą Sabeckį
Vaidas Kariniauskas prieš Donatą Sabeckį / Betsafe-LKL nuotr.

Per tris pozicijas – iš 14 į 11 – šoktelėjo Panevėžio „7bet-Lietkabelis“, kuris iš pastarųjų penkerių rungtynių laimėjo trejas ir dabar turi 4-6 balansą.

„Po nukritimo šešiomis pozicijomis žemyn, trenerio Nenado Čanako sugrįžimas leido lietuviams sugrįžti į kelią, vedantį link kito etapo“, – teigia straipsnio autoriai.

Panevėžiečiai sugebėjo aplenkti ir kitą LKL klubą Vilniaus „Wolves“, kuris iš 11 pozicijos nukrito į 12-ą.

Kęstučio Kemzūros auklėtiniai iš pastarųjų penkių susitikimų laimėjo du, o iš viso yra iškovoję 4 pergales ir patyrę 5 pralaimėjimus.

„Jie vis dar yra sužaidę vieneriomis rungtynėmis mažiau nei kiti ir per pastarąsias penkerias rungtynes fiksuoja neigiamą pergalių ir pralaimėjimų balansą, tačiau vis dar išlieka lenktynėse dėl patekimo į kitą etapą, nors ir yra turnyro naujokai“, – rašoma reitingo sudarytojų.

Pirmoje reitingo vietoje išlieka per 10 rungtynių dar nepralaimėjusi Las Palmo „Gran Canaria“, antroje – tik vieną nesėkmę turintis „Paris“ klubas, o trečioje pozicijoje yra 7-2 balansą turinti ir šįvakar Vilniuje viešinti Tel Avivo „Hapoel“ komanda.

Vieną didžiausių šuolių atliko Londono „Lions“ klubas, kuris laimėjo penkis kartus iš eilės ir iš 9 pozicijos pakilo į 4-ą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas