Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 12 01

Fantastinį metimą po laiko pataikęs M.Grigonis dramatiškai krito Belgrade

Be keitimų visą trečią, ketvirtą kėlinius ir pratęsimą sužaidęs Marius Grigonis ir Atėnų „Panathinaikos“ (6-5) patyrė dramatišką nesėkmę Belgrade.
Marius Grigonis
Marius Grigonis / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

Ergino Atamano auklėtiniai išvykoje po pratęsimo 87:92 (21:20, 17:19, 18:15, 22:24, 9:14) krito prieš Željko Obradovičiaus diriguojamą Belgrado „Partizan“ (5-6) kariauną.

Sunkiojo krašto puolėjo pozicijoje, E.Atamano sprendimu, rungtynes užbaigęs M.Grigonis galėjo tapti ir didvyriu.

Baigiantis ketvirtajame kėliniui jis sučiupo iš „Partizan“ lyderio Kevino Punterio rankų išmuštą kamuolį ir pasileido į priekį, bet pavėlavo išmesti tolimą metimą, kuris galiausiai atsimušęs nuo lentos įkrito į krepšį. Jei būtų atliktas laiku, šis fantastinis metimas būtų pergalingas.

Iš viso lietuvis aikštelėje praleido net 39 minutes ir 26 sekundes – asmeninis rekordas Eurolygoje. Puolėjas pelnė 12 taškų (2/2 dvit., 2/5 trit., 2/2 baud.) ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

Ketvirtajame kėlinyje „Panathinaikos“ turėjo ir dviženklę persvarą (64:54), bet audringai savų sirgalių palaikomas „Partizan“ sugebėjo atsitiesti, perkelti kovą į pratęsimą, kuriame jau diktavo savo sąlygas.

„Partizan“: Zachas LeDay‘us 23 (5 atk. kam., 24 naud. bal.) P.J.Dozieris 16 (7 atk. kam.), Kevinas Punteris 13, Bruno Caboclo 12 (5 atk. kam.).

„Panathinaikos“: Kendrickas Nunnas 19 (5 atk. kam.), Mathiasas Lessortas 16 (6 atk. kam.), Jerianas Grantas 14 (5 rez. perd.), Konstantinos Mitoglou 13 (7 atk. kam.), Marius Grigonis 12.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas