Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 24

G.Žibėno asistentas apie N.Mitrou-Longo perėjimą: „K.Maksvyčio filosofija jam netiko“

„Jis netiko Kazio Maksvyčio filosofijai, esu tikras, kad Nazas Mitrou-Longas gali duoti daugiau“, – Graikijos žiniasklaidai apie iš Kauno „Žalgirio“ į Pirėjo „Olympiakos“ peršokusį krepšininką kalbėjo Vilniaus „Ryto“ stratego Gedriaus Žibėno asistentas Georgios Dedas.

Penktadienis | Eurolyga | „Olympiakos“ – „Žalgiris“ | 21:15 | Pirėjas

Vilniaus „Ryto“ vyriausiojo trenerio Giedriaus Žibėno asistentas Georgios Dedas gimtosios šalies Graikijos sporto portalui „SDNA.gr“ dalijosi mintimis apie Nazo Mitrou-Longo perėjimą.

30-metis gynėjas, kuris netrukus gaus graikišką pasą, iš Kauno „Žalgirio“ šią savaitę peršoko į Pirėjo „Olympiakos“, su kuriuo sudarė ilgalaikį trejų metų kontraktą.

G.Dedas dar prieš tris savaites galėjo įsitikinti N.Mitrou-Longo žaidimo stiliumi, kai pirmajame šio sezono šalies derbyje „Rytas“ namuose 67:81 krito prieš Kauno „Žalgirį“.

Šioje dvikovoje N.Mitrou-Longas per 14 minučių pelnė 4 taškus, atkovojo 4 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus bei pasižymėjo puikiu blokuotu Margirio Normanto metimu.

„Jam nepavyko išsikovoti K.Maksvyčio pasitikėjimo, – portalui „SDNA.gr“ sakė G.Dedas. – Nazas labiau yra instinktų žaidėjas, o tai „Žalgirio“ treneriui nelabai patinka. Trenerio filosofijai netiko žaidėjo pasirinkti metimai. Tai aš pastebėjau rengdamas rungtynių analizę prieš mūsų mačą su „Žalgiriu“. Fiziškai Nazas yra labai stiprus, atletiškumas – aukščiau vidurkio. Jis nėra aukštas, bet turi ilgas rankas bei gerai spaudžia kamuolį gynyboje. Puolime jis žaidė vertikaliai, bet jis gali duoti daugiau. Nežinau psichologinės pusės, bet man atrodo, jis žaisdamas daugiausiai remiasi instinktais. Nazas yra geras žaidėjas atviroje aikštelėje, bet kartais priima neteisingus sprendimus, o tai nepatiko K.Maksvyčiui.“

„Ryto“ treneris yra tikras, jog N.Mitrou-Longui kur kas geriau seksis Graikijos klube.

„Šiame perėjime svarbus veiksnys yra graikiškas pasas, kurį N.Mitrou-Longas gaus artimiausiu metu. Pirėjuje jis kils nuo suolo. Tai neturėtų erzinti pagrindinių žaidėjų. Nazas duos energijos, kitokio žaidimo ir daugiau džiaugsmo. Jis tikrai padės „Olympiakos“ komandai, nes jis vietinius žaidėjus lenkia fiziškumu“, – sakė G.Dedas.

VIDEO: PIKENROLAS: į Luką atsigręžęs „Žalgiris“, kova dėl Vilniaus ir kosminis Sabas
PIKENROLO KLUBAS: derinys „nosis“ rinktinėje, blogas L.Kleizos įprotis ir kodėl „11“?
Šis video įrašas matomas
15min prenumeratoriams.
MicrosoftTeams-image (34)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas