Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Hapoel“ žibantis P.Beverley sulaukė susidomėjimo iš Eurolygos klubų

Po 11 metų praleistų NBA praėjusį tarpsezonį Patrickas Beverley persikėlė į Europą, kur prisijungė prie Tel Avivo „Hapoel“ ekipos. 36-erių gynėjas spindi Europos taurėje ir yra naudingiausias komandos krepšininkas. Pasak jo, toks žaidimas pritraukė Eurolygos komandų dėmesį.

„Kelios komandos su manimi susisiekė, – savo tinklalaidėje sakė P.Beverley – Tai buvo kelios Eurolygos komandos. Akivaizdu, kad pagrindinė priežastis buvo karas Izraelyje. Jie norėjo žinoti, ką darysiu. Bet man čia patinka, jaučiuosi gerai, myliu savo komandos draugus, trenerį, savininką, Izraelio kultūrą. Ar gailiuosi savo sprendimo? Ne, visiškai ne. Tai yra vienas geriausių sprendimų, kuriuos aš priėmiau“, – sakė krepšininkas.

Veteranas paaiškino, kas jam labiausiai patinka žaidžiant „Hapoel“.

„Pasijutau gerai labai anksti. Turiu trenerį ir komandos draugus, kurie manimi pasitiki. Žinau, kad turėsiu kamuolį savo rankose. Visai kitaip, kai kamuolį turi ilgai. Man nereikia greitai iššaudyti visos apkabos. Aš turiu kamuolį ir žinau, kad žaisiu tam tikrą kiekį minučių. Aš taip pat žinau, kad prie baudų metimų linijos stosiu keturis ar penkis kartus per mačą. Nemeluosiu, mėgaujuosi šiuo mėšlu“, – sakė atletas.

P.Beverley spindi Europos taurėje: renka po 14,8 taško, 6,2 atkovoto kamuolio, 5 rezultatyvius perdavimus, 2,5 perimto kamuolio ir 23 naudingumo balus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento