Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 06 14

Ilgai lauktą šuolį atlikęs M.Jogėla paslapčia svajoja ir apie Lietuvos rinktinę

Labiausiai patobulėjusiu Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) sezono krepšininku išrinktas Matas Jogėla nekantrauja pradėti legionieriaus karjerą ACB lygos komandoje, bet paslapčia viliasi per rezervinės rinktinės langą įšokti ir į pasaulio čempionatą Filipinuose.

Klaipėdos „Neptūne“ šį sezoną žaidęs Matas Jogėla demonstravo proveržį, kurį įvertino ir specialistai. 24-erių tauragiškis buvo pripažintas labiausiai patobulėjusiu 2022–2023 metų „Betsafe-LKL“ sezono krepšininku.

Ketvirtajame asmeniniame sezone uostamiestyje M.Jogėla šovė į viršų ir rinko po 13,2 taško (57,7 proc. dvit., 35,6 proc. trit., 80,3 proc. baud.), atkovojo po 4,9 ir perėmė po 0,8 kamuolio, atliko po 2,2 rezultatyvaus perdavimo, blokavo 0,8 metimo, klydo po 1,4 karto ir fiksavo po 15,1 naudingumo balo.

„Neptūno“ lyderis pagal efektyvumą tarp visų „Betsafe-LKL“ žaidėjų užėmė 12 poziciją.

Palyginimui, prieš metus M.Jogėlos statistika siekė 9,3 taško, 3,8 atkovoto kamuolio, 2,3 rezultatyvaus perdavimo ir 9,2 naudingumo balo.

„Šis apdovanojimas man reiškia išties daug. Tokio sezono laukiau jau seniai, tad džiaugiuosi, kad galiausiai pavyko save parodyti, o kažkas tai ir įvertino“, – sekmadienį Lietuvos nacionalinėje filharmonijoje po pasibaigusio „Betsafe-LKL“ sezono uždarymo renginio portalui 15min sakė Matas Jogėla.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Matas Jogėla
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Matas Jogėla

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas